السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۵۵۲۲۶

لزوم بهره گیری از ظرفیت شرکت‎های دانش بنیان برای حل مسائل محیط زیست

مدیرکل حفاظت محیط زیست قم، گفت: بهره مندی از ظرفیت شرکت های دانش بنیان برای گذر از بحران های زیست محیطی ضرورتی اجتناب ناپذیر است.
دوشنبه ۲۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۶

به گزارش بازار کار، محمدحسین بازگیر روز دوشنبه در دیدار رییس پارک علم و فناوری استان قم گفت: ایجاد ارتباط بین سازمان محیط زیست و مجموعه‌های دانش بنیان و بهره برداری از ظرفیت‌های این مجموعه‌ ها برای حل مسائل اصلی محیط زیست استان ضروری است.

وی با اشاره به نقش و جایگاه شرکت های دانش بنیان در ارائه راهکارهای علمی و عملیاتی برای گذر از معضلات و چالش ها در عرصه های مختلف، خاطرنشان کرد: بدون تردید برای گذر از بحران های زیست محیطی، حضور نخبگان جوان و شرکت های فناور ضرورتی اجتناب ناپذیر است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم ظرفیت و توانمندی پارک علم و فناوری در حوزه علوم اسلامی و انسانی را نیز مورد توجه قرار داد و گفت: برای آگاهی بخشی و فرهنگسازی زیست محیطی در جامعه، باید از همه ظرفیت ها به ویژه مسؤولیت اجتماعی بخش خصوصی استفاده شود.

ارسال نظرات