سخنان شنیدنی مدیر عامل شرکت کشت و صنعت روژین تاک در نشست یک تجربه:
کد بانو ها و خانم های خانه کارشناسان کیفیت و تضمین کننده فروش ما هستند
تازه ها
معاون غذاو دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: در پی تشخیص آلودگی میکروبی زردچوبه تولیدی یکی از کارخانجات استان معدوم شد.
به گزارش بازارکار، فیروز سرودی اظهار کرد: کارشناسان نظارت بر مواد غذایی دانشگاه در پی تشخیص آلودگی میکروبی زردچوبه تولیدی یکی از کارخانجات استان و به دلیل عدم مصرف و عرضه آن به بازار، در محل حاضر شده و ادویه مذکور را معدوم کردند.
وی افزود: کارشناسان نظارتی اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه به طور مستمر از کارخانجات بازدید و از تولیدات آن ها نمونه برداری کرده و جهت تعیین سلامت محصول به آزمایشگاه کنترل کیفی ارسال می کنند.
سرودی تصریح کرد: در صورت بروز هرگونه عدم انطباق و آلودگی، اقدامات قانونی را براساس ضوابط و قوانین جاری بعمل می آید.
ارسال نظرات