بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۵۷۲۰۹
معاون غذاو دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: در پی تشخیص آلودگی میکروبی زردچوبه تولیدی یکی از کارخانجات استان معدوم شد.
پنجشنبه ۰۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۳

به گزارش بازارکار، فیروز سرودی اظهار کرد: کارشناسان نظارت بر مواد غذایی  دانشگاه در پی تشخیص آلودگی میکروبی زردچوبه تولیدی یکی از کارخانجات استان و به دلیل عدم  مصرف و عرضه آن به بازار، در محل حاضر شده و ادویه مذکور را معدوم کردند. 

وی افزود: کارشناسان نظارتی اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه به طور مستمر از کارخانجات بازدید و از تولیدات آن ها نمونه برداری کرده و جهت تعیین سلامت محصول به آزمایشگاه کنترل کیفی ارسال می کنند.

سرودی تصریح کرد: در صورت بروز هرگونه عدم انطباق و آلودگی، اقدامات قانونی را براساس ضوابط و قوانین جاری بعمل می آید.

ارسال نظرات