السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۰۸۸۹
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین:

۱۸۱ نفر از معلولان و فرزندان شهدا در آموزش و پرورش قزوین جذب می شوند

«سیاهکلی مرادی» گفت: امسال در قالب آزمون استخدامی، ۷۱ نفر از معلولان و ۱۱۰ نفر از فرزندان شهدا جذب آموزش و پرورش استان می‌شوند.
پنجشنبه ۰۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۴

به گزارش بازارکار از قزوین، نشست کارگروه توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی اداره‌کل آموزش و پرورش استان قزوین به ریاست «نقی سیاهکالی مرادی» مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین و با محوریتِ برنامه‌ریزی و تمهید مقدمات اجرایی به منظور برگزاری مطلوب کلیه فرایندهای مربوط به ارزیابی تکمیلی، تمهید مقدمات لازم برای برگزاری جلسه هماهنگی عوامل اجرایی، انتخاب پزشکان معتمد آموزش و پرورش متناسب با وضعیت و جنسیت داوطلبان و پیگیری ابلاغ عوامل اجرایی و ارزیابان حوزه‌های ارزیابی تخصصی امروز چهارشنبه تشکیل شد.
 مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین در این نشست با بیان اینکه معلولیت محدودیت نیست، اظهار کرد: در سهمیه معلولان سیاست استان قزوین جذب حداکثری با اولویت رشته‌های مرتبط است و ضروری است، در فرآیند کار و به‌کارگیری افراد دارای معلولیت دقت شود.
وی با بیان اینکه نیروی انسانی کلید تحول در هر نهادی است، افزود: به ویژه در آموزش و پرورش این امر اهمیت بیشتری دارد و در واقع در ساختار نظام آموزش و پرورش هیچ کار و تحولی بدون نیروی انسانی توانمند پیش نمی‌رود.
 
دبیر شورای آموزش و پرورش استان قزوین با بیان اینکه امسال در قالب آزمون استخدامی ۷۱ نفر از معلولان و ۱۱۰ نفر از فرزندان شهدا جذب آموزش و پرورش استان می‌شوند، اضافه کرد: رعایت دقت و عدالت، در تمام مراحل استخدام ضروری است.
سیاهکالی مرادی با اشاره به ضرورت بررسی چالش‌ها و مسائل پیش رو در حوزه استخدام نیروهای جدید تصریح کرد: درباره فرآیند ارزیابی تکمیلی و گزینش پذیرفته‌شدگان استخدامی معلولان و فرزندان شهدا باید فرآیند شفاف بوده و حق اعتراض برای افراد در نظر گرفته شود.

برچسب ها:

ارسال نظرات