السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۰۹۲۹
۶۷ شهرک صنعتی غیردولتی داریم

سهم ۴۳ درصدی صنایع کوچک از اشتغال

معاون سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ضمن اشاره به سهم ۴۳ درصدی صنایع کوچک و متوسط از اشتغال کشور، گفت: در حال حاضر ۶۷ شهرک صنعتی غیردولتی داریم.
شنبه ۰۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۱

روح الله ابراهیمی معاون فنی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در گفت و گو با خبرنگار مهر در مورد وضعیت صنایع کوچک اظهار کرد: صنایعی که زیر ۱۰ نفر در آن‌ها مشغول به کار باشند به عنوان صنایع کوچک شناخته می‌شوند، صنایعی که زیر ۵۰ نفر در آن اشتغال دارند صنایع متوسط و صنایعی هم که بالاتر از ۵۰ نفر در آن اشتغال دارند صنایع بزرگ تلقی می‌شوند.
وی افزود: ۹۴ درصد بنگاه‌های کشور در حوزه صنایع کوچک و متوسط مشغول به فعالیت هستند و ۴۳ درصد از حوزه اشتغال کشور را به خود اختصاص داده‌اند.
ابراهیمی ادامه داد: در حال حاضر ۸۷۰ شهرک و ناحیه صنعتی دولتی، ۳ منطقه ویژه اقتصادی و ۶۷ شهرک صنعتی غیردولتی در کشور داریم.
وی افزود: متقاضیان می‌توانند به درگاه ملی مجوزهای وزارت صمت مراجعه و فرم اطلاعات اولیه را تکمیل کرده و بعد از دریافت جواز به شرکت‌های استانی مراجعه کنند.
معاون سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی در ادامه گفت: به ازای تأمین هر یک لیتر آب در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشورمان ۶۰ شغل ایجاد شده است. همچنین به ازای هر یک مگاوات برقی هم که تأمین کردیم ۹۰ شغل ایجاد شده و همچنین به ازای تأمین هر هزار متر مکعب گاز در شهرک‌های صنعتی حدود ۱۴۰ شغل نیز ایجاد شده است.
ابراهیمی اظهار کرد: اگر از محل صرفه جویی و بهره وری در بخش کشاورزی به بخش صنعت اضافه کنیم قطعاً تحول بزرگی در بخش صنعت کشور ایجاد خواهد شد.
معاون فنی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران تاکید کرد: صنایع کوچک و متوسط در کشورهای مختلف دنیا سهم بسزایی در توسعه اقتصادی و رشد اقتصادی و تولید ناخالص داخلی دارند و در کشور ما نیز جزو پیشران‌های اقتصادی به شمار می‌روند.

برچسب ها:

ارسال نظرات