نشست تخصصی فرصت های اشتغال و کارآفرینی در صنعت ورزش با حضور شش نفر از دست اندرکاران صنعت ورزش از ساعت 16 الی 18 روز شنبه یازدهم مهر 1405 در تهران برگزار می شود علاقه مندان برای حضور دراین نشست با تلفن 09395215360 تماس حاصل نمایند.

      
خبر فوری
کد خبر : ۱۶۱۱۹۴
وزیر بهداشت خبر داد:

شرکت ۵ هزار داوطلب در آزمون دانشنامه بورد تخصصی و فوق تخصصی

شرکت ۵ هزار داوطلب در آزمون دانشنامه بورد تخصصی و فوق تخصصی
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه حدود ۵ هزار نفر در سراسر کشور در آزمون دانشنامه بورد تخصصی و فوق تخصصی شرکت کردند، گفت: پذیرفته شدگان در این آزمون، از اول مهرماه مشغول به کار می شوند.
جمعه ۰۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۰

به گزارش بازارکار از وبدا، محمدرضا ظفرقندی روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از روند برگزاری آزمون دانشنامه بورد تخصصی و فوق تخصصی در دانشگاه علوم پزشکی ایران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این آزمون‌ها نشانگر کیفیت کار پزشکی در کشور بوده و تاکید داریم که ارائه خدمات پزشکی باید طبق استانداردها و با کیفیت بالا باشد.
وی افزود: هدف اساتیدی که سوالات آزمون های بورد تخصصی و فوق تخصصی را طراحی می‌کنند، معرفی فارغ التحصیلان با کیفیت و زبده جامعه پزشکی کشور برای ارائه خدمات به به مردم شریف کشورمان است.
ظفرقندی گفت: حدود ۵ هزار نفر در سراسر کشور در آزمون دانشنامه بورد تخصصی و فوق تخصصی شرکت کردند و انشالله پذیرفته شدگان از اول مهرماه مشغول به کار خواهند شد.
وی درباره سیاست‌ها و برنامه‌های آموزشی وزارت بهداشت در دوره جدید گفت: در حوزه آموزش تابع مقررات وضع و ابلاغ شده از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجلس شورای اسلامی هستیم و تاکید داریم که کیفیت آموزش پزشکی نباید کاهش یابد.
ظفرقندی ادامه داد: وقتی بحث افزایش ظرفیت مطرح می‌شود، باید در کنار آن، بودجه‌ها و امکانات لازم نیز تامین شود.
وی با بیان اینکه هدف ما این است که موقعیت نخست خود را در منطقه در حوزه آموزش پزشکی حفظ کنیم و در سطح بین الملل این موقعیت را ارتقا دهیم، گفت: امروز حدود ۱۰ هزار دانشجوی خارجی در دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی ما در سراسر کشور در حال تحصیل هستند و این به معنای بارز و برجسته بودن آموزش پزشکی ایران در منطقه است.

برچسب ها:

ارسال نظرات

captcha