السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۱۷۰۰
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور:

دانشگاه‌ها در اولویت تخصیص بودجه قرار دارند

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: با توجه به اهمیت دانشگاه‌ها، این موسسات در اولویت تخصیص‌های سازمان برنامه قرار دارند.
شنبه ۲۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۱

به گزارش بازارکار از روابط عمومی وزارت علوم، سید حمید پورمحمدی در اجلاس روسای دانشگاه‌های کشور که در دانشگاه شهید بهشتی در حال برگزاری است، اظهار کرد: بدون اغراق، همه آنچه که داریم و دستاورد محسوب می‌شود حاصل فعالیت دانشگاه‌هاست.
رئیس سازمان برنامه و بودجه افزود: دانشگاه‌ها جایی هستند که ما و فرزندان ما را از تاریکی  به مسیر روشنی می‌برند. معبر دانایی، دانشگاه و دانایی پایه توانمندی  است.
پورمحمدی گفت: جامعه ایرانی گرچه ریشه در سنت دارد اما همواره مشتاق دانایی و روشنی بوده است. اگر برگردیم به تاریخ، اولین دانشگاه مربوط به ایران بوده است و این را از کتیبه‌های داریوش می‌توانیم بفهمیم که برای افراد بزرگسال آموزش تخصصی ارائه می‌شد و در طول تاریخ حکمت‌خانه‌ها، نظامیه‌ها، دانشگاه جندی شاپور و ربع رشیدی تبریز محل تحصیل و تربیت دانشمندان بوده است و از کشورهای دیگر به ایران می‌آمدند.
رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: کشور ما هم دارای چالش و هم فرصت است و نهادی که باید با تکیه بر ظرفیت‌ها و فرصت‌ها به حل چالش‌ها کمک کند، دانشگاه است.
وی گفت: نود درصد بودجه دانشگاه‌ها را دولت می‌دهد، در حالی که در تاریخ گذشته دانشگاه ها مستقل بودند.
پور محمدی گفت: بهترین شرایط این است که دانشگاه‌ها برای حل مشکلات کشور خدمت ارائه کنند و ما آن خدمت را بخریم و بودجه آن نیز موجود است.
وی اظهار داشت : حداقل انتظار این است که ۱۶ دانشگاه برتر کشور، محور حل مسائل مهم جامعه باشند و بقیه دانشگاه‌ها با آن‌ها همکاری علمی و پژوهشی کنند.

ارسال نظرات