السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۲۲۲۶
صدور و تمدید ۱۵۹ کارت پروانه تولید انفرادی و کارگاهی برای هنرمندان فعال شهرستان گرگان در شش ماه اول سال ۱۴۰۳

رییس اداره میراث فرهنگی شهرستان گرگان از صدور و تمدید ۱۵۹ کارت پروانه تولید انفرادی و کارگاهی برای هنرمندان فعال شهرستان گرگان در شش ماه اول سال ۱۴۰۳ در راستای حمایت از هنرمندان صنایع دستی و ایجاد اشتغال خبر داد.

دوشنبه ۰۹ مهر ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۵

به گزارش خبرنگار بازارکار به نقل از روابط عمومی اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان گرگان، رضا غیاثی زاده رییس این  اداره با اعلام این خبر افزود: با توجه به اهمیت حوزه صنایع دستی در حمایت از کالای ایرانی و بحث اشتغال زایی آن و پیگیری‌های صورت گرفته توسط کارشناسان صنایع دستی، در شش ماه اول سال ۱۴۰۳، ۱۲۲ پروانه تولید انفرادی، ۱ پروانه تولید کارگاهی و ۳۶ کارت صنعتگری در رشته‌های تراش سنگ، بافتنی‌های سنتی، جاجیم بافی، معرق، قزاق دوزی، قلاب بافی، صحافی سنتی، سفالگری، سفال نقش برجسته، سوزندوزی، گلیم بافی، ملیله سازی، سوزن دوز و سکه دوز بلوچ، نگارگری، سراجی سنتی، سوزن دوزی ترکمن و .. توسط این اداره تمدید و یا صادر شده است.

وی در زمینه نحوه فعالیت‌های کارگاهی و انفرادی بیان کرد: پروانه تولید انفرادی برای هنرمندانی است که برای خود اشتغال خانگی ایجاد کرده و در کارگاه‌های فعال خانگی خود محصولات صنایع دستی تولید و از طریق بازاریابی، نمایشگاه‌ها و فروشگاه‌ها به فروش می‌رسانند.

همچنین پروانه تولید کارگاهی اختصاص به آن دسته از هنرمندانی دارد که در کارگاه خود حداقل یک نفر را مشغول به فعالیت کرده و محصولات صنایع دستی را به صورت عمده تولید و به بازار عرضه می‌کنند.

ارسال نظرات