تازه ها
صالح محمدی با اشاره به برگزاری نشست ستاد هماهنگی امنیت غذایی در وزارت جهاد کشاورزری، اظهار کرد: این نشست با محوریت ارائه گزارش وضعیت جوجه ریزی و تامین گوشت مرغ، تولید گوشت قرمز و بازار مرکبات و تعادل بخشی به عرضه برنج برگزار شد.
وی با بیان اینکه تا پایان مهرماه امسال ۱۸ هزار و ۳۶۰ تن گوشت قرمز در استان گیلان تولید شده است، افزود: تولید گوشت قرمز نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲.۲ درصد افزایش یافته است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان همچنین از تولید بیش از ۲۱۱ هزار تن شیرخام تا پایان مهرماه خبر داد و خاطرنشان کرد: در تولید شیر نیز رشد ۳.۸ درصدی داشته ایم.
محمدی ادامه داد: از ابتدای سال تا پایان مهرماه، جوجه ریزی در واحدهای نیمچه گوشتی استان با ۱۴ درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۹۶ میلیون و ۷۸۲ هزار و ۳۴۱ قطعه بوده است که این تعداد جوجه ریزی، توان تولید ۱۶۲ هزار و ۸۳۱ تن گوشت مرغ را دارد.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات