السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۳۷۳۴
مشاور علمی و فناوری استاندار البرز:

چشم جامعه ۸۵ میلیونی ایران به شرکت‌های دانش بنیان است

مشاور علمی و فناوری استاندار البرز در اختتامیه چهارمین کنفرانس ملی پارک‌های علم و فناوری و سازمان‌های فناور که در پارک علم و فناوری البرز برگزار شد گفت: چشم جامعه ۸۵ میلیونی ایران به شرکت‌های دانش بنیان است.
پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۹

دکتر محمد رضا رحیمی پوربا اشاره به وضعیت خاص کشور و قرارگیری در یک جنگ شناختی گفت: اقتصاد دانش بنیان وشرکت‌های دانش بنیان در شرایط کنونی می‌توانند با تکیه بر فرهنگ غنی ایرانی برای کشور راهگشا بشند.
وی افزود: کشور ما در شرایط خاصی قرار دارد که گذر از این مرحله مستلزم توج به فناوری، افزایش بهره‌وری و تلاش در راستای علم اندوزی و تولید ثروت از علم است.
مشاور علمی و فناوری استاندار البرز ضمن تقدیر از تلاش‌های خوب پارک علم و فناوری البرز اظهار کرد: چهارمین کنفرانس ملی پارک‌های علم و فناوری و سازمان‌های فناور که در پارک علم و فناوری البرز فرصت خوبی برای توسعه و تحول علم و فناوری در استان البرز در بخش‌های مختلف دانش بنیان از جمله صنعت و کشاورزی است.
گفتنی است از داوران و نفرات برتر با حضور دکتر علیرضا عباسی نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مراسم اختتامیه چهارمین کنفرانس ملی انجمن علمی پارک‌های فناوری و سازمان‌های نوآوری ایران در پارک علم و فناوری البرز تجلیل و تقدیر به عمل آمد.
همچنین در جریان این مراسم مهری رجایی رییس پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان که به تازگی به عنوان رییس انجمن پارک‌های علمی و فناوری کشور انتخاب شده است، از حسن توجه اعضای انجمن تشکر و برای همکاری با همه اجزای زیست بوم فناوری کشور اعلام آمادگی کرد.

ارسال نظرات