بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۳۸۲۰
استاندار گیلان گفت: کیفیت نان در گیلان پایین است و حمایت از تولید نان کامل مورد توجه استانداری گیلان است.
شنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۰

 

به گزارش بازارکار، هادی حق شناس با اشاره به کیفیت پایین نان در گیلان، گفت: یکی از عمده دلیل پایین‌بودن کیفیت نان در استان فقدان آموزش و عدم توجه به فرایند تهیه و پخت نان است.

وی با بیان اینکه مردم باید از نان تولیدی در گیلان لذت ببرند، افزود: حمایت از تولید نان کامل اعم از تحویل زمین تا پرداخت تسهیلات مورد توجه استانداری گیلان است و باید ضمن توجه به مقرون‌ به‌ صرفه کردن تولید نان، از اسراف در تولید نیز پرهیز کرد.

استاندار گیلان همچنین از آمادگی تصویب احداث مجتمع‌های تولید نان کامل در استان با همکاری سندیکای تولیدکنندگان آرد و اتحادیه‌های تولید نان خبر داد.

ارسال نظرات