بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۳۹۳۰
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: کشاورزان گیلانی بیش از ۲۲ هزارتن باقلای محلی تولید کردند.
دوشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۴

صالح محمدی با بیان اینکه گیلان تنها استان تولیدکننده پاچ باقلا در کشور است، گفتپیش بینی می‌شود کشاورزان گیلانی امسال با برداشت ۲۲ هزارتن باقلای محلی (پاچ باقلا) ۹۶۰ میلیارد تومان درآمد کسب کنند.

وی افزودامسال پاچ باقلا پاییزه در ۷ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان از جمله شالیزار‌ها ، به‌عنوان کشت دوم پس از برداشت برنج و زمین‌های باغی کاشته شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان خاطرنشان کرد: همه ساله در فصل بهار و پاییز در کلیه شهرستان‌های گیلان پاچ باقلا کشت می‌شود

وی  با بیان اینکه کشاورزان گیلانی از شهریورماه کشت پاییزه پاچ باقلا را در شالیزار‌ها و زمین‌های باغی خود آغاز می‌کنند، افزودبرداشت محصول پاییزه از نیمه مهرماه در استان آغاز می‌شود.

به گفته محمدی، مناطق عمده تولید این محصول در گیلان، شهرستان‌های رشت، تالش، آستانه‌اشرفیه و ماسال است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفتکشت پاچ باقلا نقش مهمی در تأمین پروتئین گیاهی، اصلاح خاک و تثبیت ازت، به دلیل همزیستی با باکتری ریزوبیوم دارد.

 

ارسال نظرات