السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۴۲۸۸
فرماندار تبریز:

تعامل با تشکل‌های کارگری برای پیشبرد امور ضروری است

فرماندار شهرستان تبریز گفت: جامعه کارگری، جامعه نخبگان علمی و ابزاری است و تعامل با تشکل‌های کارگری برای پیشبرد امور این حوزه ضروری است.
جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۸

تعامل با تشکل‌های کارگری برای پیشبرد امور ضروری است

به گزارش بازار کار، داود گرشاسبی، فرماندار شهرستان تبریز، روز پنجشنبه، اول آذرماه،  درجمع تشکل‌های کارگری استان، گفت: جامعه کارگری، جامعه نخبگان علمی و ابزاری است و تعامل با تشکل‌های کارگری برای پیشبرد امور این حوزه ضروری است.

وی با اشاره به اینکه تعامل با تشکل‌های کارگری برای پیشبرد امور این حوزه مهم می‌باشد، گفت: جامعه کارگری، جامعه نخبگان علمی و ابزاری است و کارگران باید متفکر و نوآور در حوزه‌های کاری خود باشند.

گرشاسبی، ادامه داد: جامعه کارگری نباید ندای صلب باشد چرا که هیچ کشوری با مطالبه‌گری زیاد به جایی نمی‌رسد و در این راستا باید با کنترل هوش هیجانی و حرکت به سمت علم و تکنولوژی با تولید بیشتر موانعی را که بواسطه تحریم‌ها برای کشور ما بوجود آمده‌اند، رفع شوند.

فرماندار تبریز، با بیان اینکه برای دستیابی به توسعه باید نگاه فردی را حذف و با بهره گیری از خرد جمعی کارها را پیش ببریم، گفت: باید منافع کلان و وضعیت عمومی کشور را به کارگران انتقال دهیم تا با تمکین و تبعیت از قانون کار و با همدلی، همراهی اجازه ندهیم خدشه‌ای به منافع این قشر زحمتکش جامعه وارد شود.

ارسال نظرات