تازه ها
به گزارش خبرنگار بازارکار البرز به نقل از خبرگزاری سپیدار آنلاین؛ اتحادیه قنادان کرج در ابتکاری شایان توجه و در راستای اهداف و برنامه های آموزشی خود،اولین کارگاه تخصصی و آموزشی را با همکاری مدیریت محترم صنایع غذایی روزبه شکلات،در محل این مجموعه تولیدی برگزار کرد.در این دوره آموزشی،شرکت کنندگان در بازدید از بخش های مختلف کارخانه روزبه شکلات،شامل:آزمایشگاه،خط تولید،انبار،واحد اتوماسیون اداری،انفورماتیک،واحد مالی،طراحی،خدمات،پشتیبانی و ... در کارگاه آموزشی که با هدف معرفی و ارتقاء کیفی آخرین محصولات روزبه شکلات برگزار شد،شرکت کرده و نقطه نظرات خود را در خصوص بهبود کیفیت محصولات و چگونگی همکاری های دوجانبه مطرح کردند.
علی رجب زاده،رئیس اتحادیه صنف قنادان کرج در جریان این برنامه آموزشی،ضمن قدردانی از حسن توجه و همکاری ارزنده مدیریت صنایع غذایی روزبه شکلات با اتحادیه قنادان،خاطرنشان کرد:برادران شمس و مجموعه تحت مدیریت ایشان در کارخانه روزبه شکلات از افتخارات استان البرز هستند و زحماتشان در عرصه اشتغالزایی و تولید کشور قابل تحسین است.وی افزود:نگاه تخصصی به حرفه و هنر قنادی،بررسی دقیق جریان های حاکم بر بازار و تحلیل رویدادهای تاثیر گذار بر فعالیت این صنف،تعامل و پیوند صمیمانه با پیشکسوتان و مدیران موفق قنادی، تلاش در جهت ارتقاء کیفیت محصولات و به دست آوردن رضایت مشتریان،از نکات شاخص و قابل توجه در سیاست ها و برنامه های مدیریت روزبه شکلات است که طی آن،بستری مناسب برای هم افزایی فعالان حرفه قنادی در سطح کشور،ایجاد شده است. رجب زاده افزود:مجموعه اقداماتی که به طور منظم و مهندسی شده در روزبه شکلات انجام می شود،نشان از نظم،مدیریت صحیح و دلسوزانه و تفکر کار گروهی دارد.وی افزود:امیدواریم همکاری اتحادیه قنادان کرج و کارخانه روزبه شکلات در آینده،زمینه ساز توسعه فرهنگی،اجتماعی و اقتصادی فعالان این حوزه شده و نتایج آن برای هموطنان گرامی، تلاشگران صنعت شیرینی و شکلات کشور و همکاران زحمتکشمان در استان البرز،مشهود باشد.در پایان این برنامه آموزشی،لوح تقدیری از سوی اتحادیه قنادان کرج به مدیر عامل محترم شرکت روزبه شکلات،جناب آقای مهندس محمد شمس،تقدیم شد.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات