السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری
کد خبر : ۱۶۴۸۷۷
۸۸ درصد مصوبات کارگروه تسهیل گلستان تحقق یافت

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان گلستان گفت: از ابتدای سال تا کنون ۸۸ درصد مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان اجرایی شده است.

يکشنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۷

به گزارش خبرنگار بازارکار به نقل از خبرگزاری مهر، درویش علی حسن زاده در بیست و پنجمین و بیست و ششمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان گلستان که با حضور استاندار گلستان برگزار شد اظهار کرد: از ابتدای سال تا کنون ۵۲ جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در استان تشکیل شد.

وی افزود: در پی تشکیل این تعداد از کارگروه‌ها ۱۰۴ مصوبه به تصویب رسید که ۹۲ مورد آنکه ۸۸ درصد کل مصوبات به شمار می‌آید اجرایی شد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان گلستان گفت: از این تعداد مصوبات تصویب شده اکنون ۱۰ مصوبه نیز در دست اجرا است.

وی با اشاره به اینکه با هدف تحقق فرمان رهبر معظم انقلاب و شعار جهش تولید با مشارکت مردم، جلسات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان گلستان به صورت منظم برگزار می‌شود، یادآور شد: امروز در بیست و پنجمین و بیست و ششمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید به مشکلات هفت واحد تولیدی گلستان پرداخته می‌شود.

ارسال نظرات