السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۵۰۳۸
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران:

دولت چهاردهم به اشتغال و مردمی‌سازی اقتصادی نگاه ویژه‌ای دارد

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران گفت: مردمی‌سازی اقتصادی و نگاه دولت در بحث ایجاد اشتغال و تعاون ارزشمند است.
شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۵

به گزارش بازار کار به نقل از ایسنا، علی باقری شنبه ۲۴ آذرماه در دوازدهمین جلسه شورای هماهنگی تعاون کار و رفاه اجتماعی مازندران که در ایزدشهر برگزار شد، اظهار کرد: برگزاری جلسات شورای هماهنگی در شهرستان‌ها به جهت آگاهی به مشکلات شهرستان و برداشتن گامی درست برای رفاه مردم است.

وی با اشاره به اینکه میز خدمت با حضور مدیران در شهرستان‌ها برگزار می‌شود، افزود: یکی از مردمی‌ترین وزارتخانه کشور هستیم که بیش از ۷٠ درصد مردم، جامعه هدف ما هستند.

باقری بیان کرد: شرکای اجتماعی جامعه کارگری و کارفرمایی، کارآفرینان، تعاونگران، بخشنامه ساماندهی و استانداردسازی فضای اداری و تعیین مسکن کارکنان اجرا شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مازندران ادامه داد: بحث مردمی‌سازی اقتصادی و نگاه ارزشمند دولت در بحث ایجاد اشتغال و تعاون وجود دارد.

باقری با اعلام اینکه در بحث تشکیل تعاونی‌ها باید برنامه‌ریزی ویژه اساسی صورت گیرد، یادآور شد: بیشتر دستگاه‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان مازندران رتبه بر کشوری را دارند.

نگاه مثبت مجلس به وزارت تعاون

عبدالوحید فیاضی نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگوی کوتاه تلفنی با مدیران شورای هماهنگی تعاون کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به اینکه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مجموعه وابسته به آن یک وزارتخانه بسیار مهم در سطح کشور است، گفت: این وزارتخانه با برنامه‌ریزی درست می‌تواند گامی درست در اقتصاد کشور و استان را داشته باشند.

وی بیان کرد: مجلس شورای اسلامی در حوزه کسری بودجه سالانه نگاه مثبت و ویژه‌ای به تامین اجتماعی و بهزیستی و بانک‌های زیر مجموعه وزارت تعاون دارد.

تسهیلات عادلانه توزیع شود

امام جمعه ایزدشهر نیز در این جلسه با قدردانی از حضور مدیران کل تابعه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی استان در شهرستان ایزدشهر، بیان کرد: برنامه‌ریزی درست برای حمایت از محلات کم‌برخوردار و آسیب‌پذیر در شهر ایزدشهر صورت گیرد که این مهم یک حرکت تعاون‌گونه و جمعی را می‌طلبد.

حجت‌الاسلام مصطفی محمدزاده خاطرنشان کرد: در بحث اشتغال، توزیع عادلانه منابع و تسهیلات به‌خصوص در شهرستان ایزدشهر صورت گیرد.

لزوم اقدامات جهادی برای حل مشکلات مردم

فرماندار شهرستان نور نیز در این جلسه با گرامیداشت یاد و نام تمام شهدا به‌ویژه شهدای جامعه کارگری از حضور مدیران کل در این شهرستان و برپایی میز ارتباط مردمی و پیگیری و بررسی مشکلات در سطح شهرستان قدردانی کرد.

بیژن پولادی با اشاره به آتش‌سوزی اخیر شرکت «عطا طب» در شهرستان نور، تصریح کرد: برای حل مشکلات به وجود آمده با کمک دکتر میدری توانستیم موارد را احصا و پیگیری کنیم.

وی گفت: باید با اقدامات جهادی در جهت کمک به مردم تلاش کنیم و در کنار مردم باشیم.

ارسال نظرات