السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۵۵۷۶
مدیرکل کمیته امداد استان زنجان خبر داد

ارائه آموزش های شغلی و مهارتی به 1552 مددجو در زنجان

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان گفت: امسال آموزش های شغلی به یک هزار و 552 مددجو در استان زنجان ارائه شده است.
چهارشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۶

روح اله صالحی اظهار کرد: نخستین گام برای توانمندسازی اقتصادی مددجویان، اشتغال است و آموزش فنی و حرفه ای می تواند زمینه ساز اشتغال پایدار خانوارهای تحت حمایت کمیته امداد است.

 

وی با اشاره به اینکه آموزش‌های شغلی با همکاری فنی و حرفه ای و به تناسب رشته شغلی که مددجو در آن مهارت و استعداد دارد، ارائه می‌شود، اضافه کرد: امسال یک هزار و 552 مددجو از آموزش های شغلی و مهارتی بهره مند شده اند.

 

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان با بیان اینکه قرار است تا پایان سال 2 هزار و 760 نفر از آموزش های شغلی این نهاد بهره مند شوند، افزود: پس از ارائه آموزش های شغلی اقدامات مربوط در زمینه پرداخت تسهیلات و اشتغالزایی برای جامعه هدف انجام می شود.

 

صالحی با اشاره به اینکه تاکنون بیش از یک هزار و 700 فرصت شغلی برای مددجویان ایجاد شده است، گفت: در این بخش 98 درصد از تعهدات کمیته امداد تحقق یافته است.

 

وی با اشاره به اینکه پایداری طرح های اجرا شده نیز از جمله اهداف مهم کمیته امداد است، افزود: در حال حاضر بیش از 15 هزار طرح اشتغالزایی زیر نظر این نهاد فعال است.

ارسال نظرات