السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۵۹۶۲
مشکلی برای تامین سوخت جایگزین صنایع گلستان وجود ندارد

مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه گلستان با یادآوری ضرورت مدیریت بهینه مصرف سوخت در استان گفت: مشکلی برای تامین و توزیع سوخت جایگزین واحد‌های تولیدی و صنایع گلستان وجود ندارد.

يکشنبه ۲۳ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۷

به گزارش خبرنگار بازارکار به نقل از خبرگزاری ایرنا، سیدمحمد حسینی اظهار کرد: با وجود صدور چندین اطلاعیه‌برای ثبت نام در سامانه سدف و گرفتن سهمیه سوخت نوع دوم، برخی صنایع از جمله مرغداری‌ها و گلخانه‌های استان از این طرح استقبال نکردند.

وی ادامه داد: ذخیره‌سازی سوخت دوم در گلستان به مقدار مورد نیاز انجام شده و تا آخر سال هم در زمینه پخش، انتقال و ذخیره‌سازی نفت سفید، بنزین و نفت گاز مشکلی وجود ندارد.

مدیرعامل شرکت پخش فراورده‌های نفتی گلستان اضافه کرد: آمار‌ها و بررسی‌ها نشان می‌دهد از مجموع واحد‌های مرغداری و گلخانه‌ای در استان حدود ۶۰ درصد نسبت به ثبت نام سوخت دوم در سامانه اقدام کرده‌اند.

ارسال نظرات