بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۶۳۳۳
رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت:  افزایش تولید محصولات سالم خوراکی مقبولیت محصولات را در بازار مصرف افزایش می‌دهد.
دوشنبه ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۳

صالح محمدی گفتاز ابتدای امسال تا پایان دی ماه ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه مرغ سبز بدون آنتی بیوتیک به وزن ۹ هزار تن در استان تولید شد که بیشتر این میزان تولید مربوط به ۲ واحد پرورش مرغ نیمچه گوشتی در استان است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان هدف از تولید مرغ سبز را ارتقای کیفیت تولید مواد غذایی عنوان کرد و افزودبا وجود تلاش‌های گسترده در صنعت مرغ استان برای افزایش کیفیت تولید، قیمت تمام شده مرغ سبز در مقایسه با دیگر انواع آن بالاتر است که این امر بر میران تقاضا برای این محصول غذایی تاثیرگذار است

وی با بیان اینکه برای پرورش مرغ سبز به جای آنتی‌بیوتیک از افزودنی‌های طبیعی و ترکیبات گیاهی استفاده می‌شود تأکید کردمرغ‌های سبز در مقایسه با دیگر انواع مرغ‌ها، دوره پرورش کوتاه‌تر و وزن مناسب تری دارند و مراقبت‌های بهداشتی بیشتری را هنگام پرورش دریافت می‌کنند.

صالح محمدی افزود: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده پیش بینی می‌شود میزان تولید مرغ سبز تا پایان امسال افزایش یابد.

وی با اشاره به اهمیت ترویج مصرف محصولات سالم خوراکی برای تامین سلامت افراد جامعه، اضافه کردپرورش مرغ بدون آنتی‌بیوتیک نه تنها کیفیت گوشت را بالا می‌برد بلکه مقبولیت این محصولات را در بازار مصرف افزایش می‌دهد

 

ارسال نظرات