السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۶۶۱۳
پاسخ آموزش و پرورش به معترضان استخدام!

نتایج اعتراضات کیفیت بخشی هفته آینده اعلام می شود

وزارت آموزش و پرورش از بررسی اعتراضات مربوط به نتایج آزمون کیفیت‌بخشی خبر داد و اعلام کرد: نتایج اعتراضات تا هفته آینده اعلام می‌شود و حق هیچ فردی تضییع نخواهد شد.
دوشنبه ۰۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۸

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش در این زمینه گفت:آزمون استخدامی کیفیت‌بخشی 14 اردیبهشت 1403 با حضور بیش از 406 هزار داوطلب توسط جهاد دانشگاهی برگزار شد در قالب این آزمون، 19 هزار مربی پرورشی، مربی بهداشت، تربیت بدنی و مشاور برای مدارس استخدام می‌شدند.
جمعی از داوطلبان شرکت‌کننده در آزمون استخدامی کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش، به روند اعلام نتایج اعتراض داشتند.
حسین صادقی» تصریح کرد: در آزمون استخدامی آموزش و پرورش، مصاحبه 60 درصد و آزمون 40 درصد سهم داشته‌اند. در حال حاضر، فرآیندها در دست بررسی است و در صورت اعلام نتایج، مشکلات بسیاری از معترضان رفع خواهد شد.
تمام اعتراضات بررسی شده است و این اطمینان را می‌دهیم که حق حتی یک نفر نیز تضییع نخواهد شد و نتایج اعتراضات به زودی اعلام می‌شود.

ارسال نظرات