حلول ماه پر فیض شعبان، ماه آمادگی برای دعوت به مهمانی بزرگ خدا برهمگان گرامی باد

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری
کد خبر : ۱۶۷۲۳۷
شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۵

رئیس پارک علم و فناوری استان کرمان از راه اندازی ۱۰۰ کسب و کار جدید در این استان در پویش ملی «فناوران امید» خبر داد.
به گزارش بازارکار به نقل از جام جم آنلاین کرمان، حسین کاظمی، در نشست خبری با اشاره به پویش ملی «فناوران امید» گفت: در این رویداد ملی ۱۰۰ کسب و کار جدید در استان کرمان راه‌اندازی می‌شود.

وی افزود: این کسب و کار‌ها در سه بخش کشاورزی و امنیت غذایی، اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی و صنایع دستی، گردشگری و فرهنگی ایجاد می‌شوند.

کاظمی تصریح کرد: ظرفیت استان کرمان بیش از این است، اما فضای فیزیکی برای اسکان این موارد کم داریم. ضمن اینکه تا ۲۵ بهمن ماه جاری بیش از ۱۳۰ مورد ثبت نامی داشتیم و تا پایان بهمن ماه این پویش ادامه دارد.

وی با بیان اینکه اگر در حوزه مبتنی بر دانش، خلاقیت و فناوری تمرکز کنیم، بهره‌وری و درآمد بیشتری خواهیم داشت گفت: باید به سمت اقتصاد دانش بنیان برویم تا آورده بیشتری برای مردم داشته باشد.

رئیس پارک علم و فناوری استان کرمان مشکل این پارک را کمبود فضای فیزیکی، محدودیت‌ها و کمبود‌های ساختار سازمانی عنوان کرد و گفت: در دو سال گذشته با راه‌اندازی پارک علم و فناوری، تعداد شرکت‌های دانش بنیان استان کرمان سه برابر متوسط کشوری رشد کرده است.

وی افزود: رتبه استان کرمان در حوزه اقتصاد دانش بنیان ۲۶ است که در این زمینه وضعیت خوبی نداریم.

رئیس پارک علم و فناوری استان کرمان گفت: در استان کرمان ۲۰ مرکز رشد داریم که زیرمجموعه پارک هستند و داریم در سطح ۱۰ هکتار، پردیس علم و فناوری را در شهرک صنعتی سدید کرمان راه‌اندازی می‌کنیم.

وی با بیان اینکمه شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری مشمول معافیت مالیاتی می‌شوند گفت: در دو سال گذشته با راه‌اندازی پارک علم و فناوری، تعداد شرکت‌های دانش بنیان استان سه برابر متوسط کشوری رشد کرده، اما هنوز فاصله ما با نُرم کشور پر نشده است.

کاظمی، افزود: در ابتدای سال گذشته تعداد شرکت‌های دانش بنیان استان کرمان ۷۸ مورد بود که در حال حاضر به ۱۲۸ شرکت رسیده است.

وی ادامه داد: نیاز به همت همگانی به ویژه رسانه‌ها داریم تا مشکلات منعکس شود و مدیران ارشد استان کرمان به اقتصاد دانش بنیان توجه و زیرساخت‌های لازم را فراهم کنند.

کاظمی، با تاکید بر اینکه مصمم هستیم وضعیت استان کرمان را ارتقا داده و شکاف را پر کنیم، افزود: آموزش و توانمندسازی یکی از اقدامات پارک علم و فناوری است و هرکسی در استان کرمان بخواهد کسب و کار راه‌اندازی کند، خدمات علمی و آموزشی و مشاوره می‌دهیم و دوره‌های آموزشی رایگان در حال اجراست.

وی تصریح کرد: در همه دانشگاه‌های استان کرمان به جز دانشگاه هایتک، مرکز رشد مشترک داریم و برای ایجاد کسب و کار مبتنی بر فناوری و هوشمندسازی خدمات مشاوره و آموزشی ارائه می‌دهیم.

ارسال نظرات