
تازه ها

صیاد بورانی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بهینهسازی روشهای صید و برداشت آبزیان به منظور به حداقل رسانی تلفات و ضایعات، بهبود روشهای هندلینگ از مرحله صید (دریایی یا آبزیپروری) تا رسیدن به کارخانجات عمل آوری، متمرکزسازی و تجمیع مراکز فرآوری در کشور، آنالیز، اصلاح و بهروزرسانی فرآیندهای جاری کارخانجات با هدف افزایش ظرفیتها و راندمانها و کاهش هزینههای تولید از دیگر راهکارهای افزایش سرانه مصرف آبزیان در کشور است.
مدیر زنجیره ارزش حوزه پرورش و فرآوری آبزیان که در زمینه تولید خوراک و فرآوری آبزیان واقع در بندرانزلی که ۲۳ محصول شامل؛ ناگت ماهی و میگو، میگو سوخاری، شنیسل ماهی و انواع ماهیان طعم و مزهدار شده و شنیسل ماهی تولید میکند نیز به خبرنگار ایرنا گفت: برای افزایش جمعیت هدف که ماهی را در سبد غذایی خود ندارد محصولاتی تولید کرده ایم که علاوه بر آنکه بوی زهم ماهی نمیدهد از سوی جامعه هدف از خردسالان تا سالمندان نیز مورد استقبال قرار گرفته است.
وی گفت : تولید و بهای تمام شده این محصولات با منابع خوبی که در استان گیلان وجود دارد بسیار مناسب بوده و با پروتئین های حیوانی برابری می کند.
عبودی یکی از جدیدترین محصولات تولید شده این کارخانه را کباب کوبیده ماهی عنوان و ذکر کرد: این محصول طعم بسیار لذیذی دارد ضمن آنکه غذایی سالم، بهداشتی و ۱۰۰ درصد باکیفیت است و با قیمت بسیار مناسبی نسبت به گوشت قرمز و مرغ در بازار عرضه می شود.
ارسال نظرات