
تازه ها
بالا رفتن نرخ بیکاری در گیلان نشان از اهمیت پرداخت تسهیلات بانکی دارد

علیرضا نوروزی بهمبری در جمع خبرنگاران سهم استان گیلان را از تولید ناخالص ملی یا جی دی پی براساس آمار ۲.۲ درصد از سهم کشور اعلام کرد و افزود: درحالی که سهم گیلان از تسهیلات کشور کمتر از یک درصد (۰.۹ درصد) است؛ این خطه در تجهیز منابع رتبه ۹ و در تسهیلات رتبه ۲۰ کشور را دارد که خود حاکی از ناترازی منابع و مصارف کشور است.
وی بالا رفتن نرخ بیکاری در استان را نشان دهنده اهمیت پرداخت تسهیلات بانکی دانست و افزود: در قالب پرداخت تسهیلات یارانه دار تبصره ۱۸ نیز با تلاش همه بانکها و دستگاههای اجرایی در سال ۱۴۰۱- ۱۴۰۰با توجه به آنکه در مسیر جذب اعتبارات ۱۴۰۲ قرار داریم در این استان تسهیلات به صورت ۱۰۰ درصدی جذب شده است.
نوروزی بهمبری ادامه داد: استان گیلان کمترین خطا را در تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ داشت و این منابع اثر بخشی لازم را داشته است.
به گفته وی، تسهیلات تبصره ۱۸ سال ۱۴۰۲ که برای استان در نظر گرفته شده نیز بیش از ۲ همت است که از این مقدار هشت هزار و ۴۵۰ میلیارد ریال به صورت نقد و اسناد خزانه در نظر گرفته شده است.
ارسال نظرات