السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۷۴۱۲
با همکاری معاونت علمی

نخستین همایش ملی «هوش مصنوعی، فرهنگ و رسانه» برگزار می‌شود

نخستین همایش ملی «هوش مصنوعی، فرهنگ و رسانه» به همت دانشگاه صداوسیما، مرکز طرح، برنامه و بودجه رسانه ملی و با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری ۲۸ و ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ برگزار می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۶

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، این همایش با هدف بررسی ابعاد مختلف تأثیر هوش مصنوعی بر حوزه‌های فرهنگ و رسانه و همچنین سیاستگذاری، برنامه‌ریزی و راهبری محتوا در این حوزه با محوریت پژوهشکده سیاست‌گذاری و تنظیم‌گری رسانه برگزار می‌شود.

مهم‌ترین محور‌های این همایش عبارتند از هوش مصنوعی و اقتصاد رسانه، هوش مصنوعی و مصرف اثر بخش محتوا، هوش مصنوعی، فرهنگ و علوم اسلامی، هوش مصنوعی در تولید محتوای حرفه‌ای و غیر حرفه‌ای، نقش علوم شناختی و هوش مصنوعی در تولید، مصرف و اثربخشی محتوا، حکمرانی فرهنگ و رسانه ملی و فراملی، هوش مصنوعی و جنگ ترکیبی با محوریت رسانه، آینده پژوهی، هوش مصنوعی و فرهنگ، هوش مصنوعی در رسانه‌ها (مکتوب، صدا پایه و دیداری، فضای مجازی)، هوش مصنوعی و تحول فناوری‌های رسانه‌ای، نقش هوش مصنوعی در رسانه‌های اجتماعی، نقشه راه سازمان‌های رسانه‌ای در بهره‌برداری از هوش مصنوعی، کاربرد هوش مصنوعی در سیاستگذاری و تنظیم گری رسانه، تعالی فرهنگی و هوش مصنوعی، رسانه پاک و هوش مصنوعی، هوش مصنوعی و جنگ روایت‌ها است.

این همایش با نمایه شدن در ISC، فرصتی ارزشمند برای پژوهشگران، دانشجویان و فعالان حوزه رسانه و فناوری فراهم می‌کند تا آخرین دستاورد‌های علمی در این زمینه را ارائه و تبادل کنند.

پژوهشگران و علاقمندان می‌توانند چکیده مقالات خود را تا دهم اسفند ماه به آدرس aicm.iribu.ac.ir ارسال کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر با دبیرخانه همایش از طریق شماره ۲۲۶۵۲۳۶۷ تماس بگیرند.

ارسال نظرات