حلول ماه پر فیض شعبان، ماه آمادگی برای دعوت به مهمانی بزرگ خدا برهمگان گرامی باد

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۷۵۱۱
يکشنبه ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۸

سرپرست سازمان سنجش آموزش کشور از بررسی احتمال تغییر تاریخ برگزاری آزمون کارشناسی ارشد از سال آینده خبر داد.
رضا محمدی درباره درخواست برخی داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد مبنی بر اینکه برگزاری آزمون در اردیبهشت زمان بهتری است و همچنین احتمال تغییر تاریخ برگزاری از سال آینده گفت: ما برنامه‌ریزی‌های لازم برای برگزاری کنکور را انجام می‌دهیم. سازمان سنجش در طول سال ده‌ها آزمون سراسری برگزار می‌کند و فرایند برگزاری این آزمون‌ها کاملاً به هم وابسته است.
وی افزود: به‌طور خاص، در اردیبهشت، نوبت اول آزمون سراسری برگزار می‌شود که تعداد شرکت‌کنندگان آن بیش از یک میلیون نفر است. به همین دلیل، عملاً امکان برگزاری دو آزمون بزرگ در این ماه وجود ندارد.
سرپرست سازمان سنجش آموزش کشور عنوان کرد: با این حال، موضوع تغییر تاریخ برگزاری آزمون‌ها در دستور کار ما قرار دارد و برنامه‌ریزی‌های لازم برای این منظور انجام خواهد شد. امیدواریم بتوانیم آزمون‌ها را به نحوی برگزار کنیم که حداکثر رضایت را برای شرکت‌کنندگان به همراه داشته باشد.

ارسال نظرات