رمضان، ماه برکت و رحمت الهی است. بیایید در این ماه، از برکات الهی بهره‌مند شویم. رمضان، ماه برکت و رحمت، مبارک باد.

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۷۷۹۳
دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۴

بر اساس اعلام وزیر آموزش و پرورش، زمان برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۴ به دلیل اختصاص نیافتن ردیف‌های استخدامی، مشخص نیست.
به گزارش بازارکار به نقل از اقتصادنیوز، علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر رفع مشکل کمبود معلم در کشور اعلام کرده بود که به‌زودی تعدادی ردیف استخدامی جدید اختصاص داده می‌شود و از طریق آزمون‌های ماده ۲۸، نیرو‌های جدید جذب آموزش و پرورش خواهند شد.

وی همچنین اعلام کرده بود فرایند جذب نیروی انسانی بازنگری خواهد شد تا حداکثر نیرو‌های بومی استخدام شوند و ماندگاری بیشتری در مناطق خود داشته باشند.

چندی ست متقاضیان جذب در دانشگاه فرهنگیان به دنبال زمان برگزاری آزمون استخدامی ۱۴۰۴ آموزش و پرورش هستند. خبرنگار اقتصادنیوز در این زمینه موضوع را از مراجع مرتبط پیگیری کرد. بر این اساس، هنوز زمان ثبت نام و برگزاری این آزمون توسط سازمان سنجش آموزش کشور به دلیل دریافت نشدن ردیف استخدامی جدید اعلام نشده است.
به گزارش اقتصادنیوز، مطابق با ماده ۲۸ وزارت آموزش و پرورش در اساسنامه دانشگاه فرهنگیان تأمین بخشی از نیاز‌های خاص این وزارتخانه در رشته‌هایی که امکان توسعه آن از طریق «واحد دانشگاهی» وجود ندارد، از میان دانش آموختگان سایر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی سراسر کشور و حوزه‌های علمیه، با شرط گذراندن حداقل دوره یکساله مهارت آموزی در دانشگاه فرهنگیان بلامانع است.

ارسال نظرات