رمضان، ماه برکت و رحمت الهی است. بیایید در این ماه، از برکات الهی بهره‌مند شویم. رمضان، ماه برکت و رحمت، مبارک باد.

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۷۸۰۰
در این اجلاس از سامانه مانیتورینگ و پایش مجازی زیست‌بوم دانش‌بنیان با حضور معاون علمی رئیس جمهور رونمایی شد.
سه‌شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۱

به گزارش بازارکار از  خبرگزاری صدا و سیما، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در نخستین رویداد ملی بررسی پیشرفت‌ها و تقدیر از پیشگامان زیست بوم دانش بنیان با اعلام قاطع مخالفتش با توزیع متوازن حمایت‌ها در کشور گفت: ما در معاونت علمی از «دویدن» حمایت می‌کنیم و ملاک ما زمان و مکان نیست. از این رو هر استانی که فعالیت، ایده و دوندگی داشته باشد در فهرست حمایت ما قرار خواهد گرفت.
حسین افشین اضافه کرد:یکی از موضوعات مورد توجه دولت چهاردهم دیتا (Data) است زیرا داشتن اطلاعات به ما کمک می‌کند تا تصمیمات بهتر و کارآمدتری بگیریم.
وی افزود: یکی از مشکلات ما در شاخص‌های بین‌المللی «تامین مالی» است چراکه با تامین مالی به شیوه سنتی نمی‌توان زیست‌بوم را پویا نگه داشت. از این رو، استفاده از روش‌های نوین تامین مالی را در دستور کار خود داریم.
معاون علمی رئیس‌جمهور، همچنین به بازدید نخست وزیران اورآسیا از خانه فناوری و نوآوری ایران گریزی زد و تاکید کرد: این تیم از سطح و کیفیت محصولات دانش بنیان ایرانی شگفت زده شده و پس از این بازدید هر یک فهرست خرید و سفارش ارائه کرده‌بودند.
افشین با بیان اینکه این اعتماد به محصول دانش‌بنیان ایرانی باید در خود شرکت‌های دانش‌بنیان هم متبلور شود، افزود: شرکت‌های دانش‌بنیان در کنار این اعتماد به نفس، باید به طراحی صنعتی محصولات خود هم توجه ویژه‌ای داشته باشند، چون صرف کیفیت، علیرغم اهمیت بالای آن کافی نیست و یک محصول باید در ظاهری شکیل هم ارائه شود.
وی افزود: نگاه ما در معاونت علمی به «جریان» دانش‌بنیان است و نه لزوما محصول دانش‌بنیان و اگر محصولی به سطح تکنولوژی عمومی جامعه برسد، از دایره دانش‌بنیانی خارج خواهد شد، بر این اساس، در کنار زایش و رویش به ریزش هم در زیست بوم دانش‌بنیان باور داریم.
افشین با اشاره به اینکه دولت باید حمایتگر، بیمه‌گر و صبور باشد، تصریح کرد: تلاش می‌کنیم در معاونت علمی ایفای این نقش است و از این رو، بر طرح‌های خطرپذیر سرمایه‌گذاری کرده و از روحیه نوآوری و خلاقیت حمایت کنیم.
معاون علمی رییس جمهور افزود: تلاش ما بر کوتاه کردن بروکراسی اداری است و در این راستا، می‌کوشیم تا ۲۰۰۰ طرحی که از سال ۱۴۰۱ در سامانه خدمت معطل مانده‌بود را تعیین تکلیف کرده و تا پایان سال به صفر برسانیم.
افشین گفت: ما باید در خدمات هوشمند پیشرو باشیم و مکانیزم را چابک کنیم چرا که معاونت علمی بخش خصوصی چابک در بدنه دولت محسوب می‌شود.
وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره جزئیات بودجه معاونت علمی افزود: بودجه نسبت به آنچه که باید باشد، ناچیز است، اما تلاش ما بر این است این میزان را با توجه به عنایت دکتر پزشکیان ارتقا دهیم و ساهد این مدعا ارتقا بودجه صندوق نوآوری و شکوفایی از ده همت به پنجاه همت است و همچنین روش‌های نوین تامین مالی را به زیست‌بوم علم و فناوری بیافزایم چراکه تمام ماموریت ما در معاونت علمی، سرمایه‌گذاری برای آینده است.
در این اجلاس از سامانه مانیتورینگ و پایش مجازی زیست‌بوم دانش‌بنیان با حضور معاون علمی رئیس جمهور رونمایی شد.
در پایان این مراسم از فعالان و پیشگامان برتر کشوری زیست بوم دانش بنیان تجلیل شد. همچنین استان‌های کرمان، کهگیلویه و بویراحمد و مرکزی بعنوان استان‌های برتر در حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان شناخته شدند.

ارسال نظرات