رمضان، ماه برکت و رحمت الهی است. بیایید در این ماه، از برکات الهی بهره‌مند شویم. رمضان، ماه برکت و رحمت، مبارک باد.

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۷۸۸۸
شنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۴

استاندار مرکزی گفت: این استان به عنوان یکی از قطب‌های صنعتی کشور، نیازمند تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص متناسب با نیاز صنایع است و ایجاد هنرستان‌های جوار صنعت، گامی اساسی در راستای رفع این نیاز و ارتقای سطح کیفی تولید خواهد بود.
به گزارش بازارکار به نقل از ایرنا، مهدی زندیه‌وکیلی در نشست شورای آموزش و پرورش استان، افزود: هنرستان‌های جوار صنعت نیاز جدی استان مرکزی به ویژه در شهر‌های صنعتی است چراکه در حال حاضر مشکل اصلی واحد‌های صنعتی عمدتاً عدم وجود نیروی کار ماهر است.

وی با اشاره به استقبال از هنرستان‌ها به دلیل ورود سریع‌تر افراد به بازار کار، ادامه داد: واحد‌های صنعتی هم برای مشارکت در راه‌اندازی هنرستان‌های جوار صنعت آمادگی دارند و حتی تضمین اشتغال می‌دهند.

استاندار مرکزی برنامه‌ریزی صحیح برای آموزش را رسالت اصلی شورای آموزش و پرورش عنوان کرد و گفت: برنامه‌ریزی‌ها در نظام آموزشی استان باید به نحوی باشد که دانش آموزان به راحتی بتوانند وارد بازار کار شوند.

زندیه‌وکیلی با تأکید بر نیازسنجی و مشخص شدن سهم هر شهرستان در ایجاد هنرستان‌های جوار صنعت، اظهار کرد: فرمانداران باید موضوع هنرستان‌های جوار صنعت را به عنوان یک موضوع مهم در دستورکار قرار دهند و با واحد‌های صنعتی بزرگ و مستعد شهرستان وارد مذاکره شوند.

وی تصریح کرد: ظرفیت ایجاد هنرستان کشاورزی و شیلات هم در استان وجود دارد که آموزش و پرورش باید با بررسی جوانب امر یک هنرستان شبانه‌روزی را راه‌اندازی کند.

مقام عالی دولت چهاردهم در استان مرکزی در بخش دیگری از سخنان خود برنامه اولویت‌دار رئیس جمهور و مهم‌ترین مأموریت استان را توسعه نیروگاه‌های خورشیدی دانست و افزود: به دنبال این هستیم که از این فرصت برای آموزش و پرورش کمک بگیریم و درآمد پایداری را از طریق نصب پنل‌های خورشیدی برای مدارس ایجاد کنیم تا در راستای تعمیر و نگهداری مدارس هزینه شود.

زندیه‌وکیلی خاطرنشان کرد: اداره‌کل نوسازی مدارس و آموزش و پرورش براساس برنامه ابلاغی و سهم مشخص شده در نهضت تولید برق خورشیدی مأموریت دارند مدارس را شناسایی و از ظرفیت خیران و اولیا و مربیان نیز بهره گیرند.

وی همچنین برخورداری از نمازخانه را یکی از نیاز‌های مدارس برشمرد و افزود: شورای آموزش و پرورش شهرستان‌ها با هماهنگی فرمانداران و جلب مشارکت خیران، مسئولیت اجتماعی صنایع و پیش‌بینی اعتبار دولتی در جهت حل این مشکل حرکت کنند.

استاندار مرکزی در بخش دیگری از سخنان خود بر اجرای مصوبات جلسات شورا تأکید کرد و گفت: اگر موضوعی در جلسه شورا مطرح می‌شود حائر اهمیت است و بنا نیست با تصمیمات سلیقه‌ای از دستورکار حذف شود.

زندیه‌وکیلی ادامه داد: در جلسه قبل مصوب شد گزارش املاک آموزش و پرورش که در گذشته در راستای مولدسازی تغییر کاربری داده شده است ارائه شود، اما این موضوع در صورتجلسه قبلی نیامده و در دستورکار این جلسه هم نیست لذا این رویه باید اصلاح شود.

وی همچنین با تأکید بر اینکه همه پرسنل آموزش و پرورش می‌توانند با ارائه پیشنهادات خود به شورا در اداره این مجموعه سهیم باشند، گفت: نباید خودمان را از نظرات نیرو‌های توانمند آموزش و پرورش محروم کنیم و باید سازوکاری برای دریافت این پیشنهادات درنظر گرفته شود.

بیش از ۲۶۰ هزار دانش‌آموز استان مرکزی در ۲ هزار و ۲۰۰ مدرسه تحصیل می‌کنند.

ارسال نظرات