رمضان، ماه برکت و رحمت الهی است. بیایید در این ماه، از برکات الهی بهره‌مند شویم. رمضان، ماه برکت و رحمت، مبارک باد.

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۷۹۰۵
فرماندار رشت گفت: اکیپ مشترک بازرسی فعالیت‌های خود را با تشدید نظارت‌ها از سطح بازار شروع کرده است.
شنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۹

کیا عاشوری با بیان اینکه تقارن ماه مبارک رمضان با سال جدید را به فال نیک می‌گیریم، اظهار کرد: هدف از تشکیل ستاد تنظیم بازار تثبیت قیمت‌ها و افزایش رفاه شهروندان است.

وی با بیان اینکه افزایش قیمت‌ کالا و خدمات منجربه آزردگی شهروندان شده و بدبینی را نسبت به نظام و انقلاب ایجاد می‌کند، افزود: نبود نظارت و کنترل بازار بر افزایش قیمت‌ها دامن می‌زند، در این جلسه جمع شده‌ایم تا با اتخاذ تدابیری به نوعی برخی افزایش قیمت‌ها و تورمی که در بازار وجود دارد، مدیریت شود.

فرماندار شهرستان رشت با تأکید بر اینکه باید تلاش‌ها و مدیریت بازار مشهود باشد، گفت: علاوه بر نوسانات نرخ ارز، متاسفانه احتکار برخی اقلام اساسی باعث تشدید افزایش قیمت‌ها می‌شود لذا باید با افزایش بازرسی‌ها و نظارت‌ها از افزایش قیمت‌ها پیشگیری کنیم.

عاشوری با تأکید بر افزایش نظارت و تقویت گشت‌های بازرسی تصریح کرد: مردم می‌توانند هرگونه گرانی، افزایش قیمت و تخلف را به سامانه ۱۲۴ گزارش کنند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه عدم قیمت گذاری کالاهای فصلی پرتقاضا مثل شیرینی و آجیل، کیف، کفش، پوشاک و غیره از دیگر عوامل افزایش قیمت است، همه ملزم به درج قیمت هستند.

فرماندار رشت با تاکید بر اینکه گران فروشی خط قرمز ستاد تنظیم بازار شهرستان رشت است، گفت: از ۱۵ اسفند اکیپ مشترک بازرسی فعالیت‌های خود را با تشدید نظارت‌ها از سطح بازار شروع کرده است.

عاشوری با اشاره به آغاز به کار نمایشگاه بهاره از عصر امروز، افزود: تعداد ۱۴ غرفه توزیع میوه شب عید در سطح شهرستان رشت جانمایی شده که در روزهای پایانی سال فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

فرماندار رشت ادامه داد: ۲۱۳ تن مرغ منجمد، ۸۲ تن گوشت منجمد، ۷۲ تن شکر، ۲۵ تن سیب، ۳۰ تن پرتقال و ۱۲ تن خرما در این ایام جهت تنظیم بازار در حال توزیع است.

 

ارسال نظرات