رمضان، ماه برکت و رحمت الهی است. بیایید در این ماه، از برکات الهی بهره‌مند شویم. رمضان، ماه برکت و رحمت، مبارک باد.

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری
کد خبر : ۱۶۸۰۲۶
معاون گردشگری میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان گفت: روستای کپرجودکی معروف به روستای لک‌لک‌های بروجرد ظرفیت جهانی شدن را دارد.
چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۳

به گزارش بازارکار، حجت عباسیان در جلسه ستاد اجرایی تسهیل سفر بروجرد که در محل فرمانداری شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: بیشترین ظرفیت‌های گردشگری پس از شهرستان خرم‌آباد در بروجرد وجود دارد و رتبه دوم گردشگری لرستان را دارد.

وی خاطرنشان کرد: سند چشم‌انداز گردشگری بروجرد فرصت مناسبی برای تبدیل‌کردن بروجرد به مقصد گردشگری است و در این راستا بسته‌هایی تهیه شده تا فرصت‌های سرمایه‌گذاری برای بخش خصوصی فراهم شود.

معاون میراث فرهنگی لرستان اضافه کرد: ۴۳ قطعه زمین برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی شناسایی شده که همه اراضی ملی هستند و همه استعلام‌های بیست‌گانه آن‌ها انجام شده است.

عباسیان با بیان اینکه طرح‌هایی نیمه‌کاره در بروجرد وجود دارد که باید ساماندهی و تکمیل شوند، افزود: در بروجرد نیز ۶ بسته سرمایه‌گذاری گردشگری در نظر گرفته شده است.

وی بیان کرد: گردشگری کشاورزی باید مورد توجه قرار گیرد و در سند چشم‌انداز توسعه گردشگری بروجرد باید به این مهم توجه ویژه شود.

معاون گردشگری میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان ادامه داد: پروانه ساختمانی برای تأسیسات گردشگری باید رایگان شود تا برای سرمایه‌گذاران ایجاد انگیزه باشد.

عباسیان تصریح کرد: واحد‌های اقامتی غیرمجاز زیادی در بروجرد هست که باید ساماندهی شود، ایجاد گذر‌های گردشگری باید در بروجرد صورت بگیرد.

وی یادآور شد: در بحث گردشگری، شهرستان بروجرد ظرفیت‌های بالایی در گردشگری خوراک دارد که باید به آن توجه ویژه شود و توجه به روش‌های نوین تبلیغاتی در سند چشم‌انداز باید با همکاری دستگاه‌ها صورت بگیرد.

ارسال نظرات