رمضان، ماه برکت و رحمت الهی است. بیایید در این ماه، از برکات الهی بهره‌مند شویم. رمضان، ماه برکت و رحمت، مبارک باد.

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۸۱۲۷
استاندار آذربایجان‌شرقی، با بیان اینکه ما منت دار تلاش‌های همه جانبه خیران و نیک اندیشان استان در حوزه‌های مختلف هستیم، گفت: مجمع مشورتی خیران استان تشکیل می‌شود و امیدوارم شهرک سلامت نیز با همت والای خیران عزیز احداث شود.
شنبه ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۶

مجمع مشورتی خیران آذربایجان شرقی تشکیل می شود

به گزارش بازار کار، به نقل از روابط عمومی استانداری، بهرام سرمست، استاندار آذربایجان‌شرقی، روز جمعه ۲۴ اسفندماه، در آیین تجلیل از خیران استان، با بیان اینکه ما منت دار تلاش‌های همه جانبه خیران و نیک اندیشان استان در حوزه‌های مختلف هستیم، گفت: مجمع مشورتی خیران استان تشکیل می‌شود و امیدوارم شهرک سلامت نیز با همت والای خیران عزیز احداث شود. 

وی با بیان اینکه خیّران به مصادیق عینی کار خیر جامه عمل پوشانده‌اند، افزود: اگر بخواهیم مفهوم خیر را در فلسفه شرق، غرب، دینی و غیر دینی تبیین کنیم، مطلوب آن در عمل شما تجلی می‌یابد.

سرمست تاکید کرد: هدف از برگزاری این آئین آن است که ما می‌خواهیم بگوییم به عنوان مسئول و مقام عالی دولت که مسئولیت‌های زیادی داریم، گوشه‌ای از کارهای خیر شما را می‌بینیم.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه دولت برای انجام کارهای بزرگ بسیار کوچک و برای انجام کارهای کوچک بسیار بزرگ است، افزود: تفسیر و معنای این جمله‌ این است که دولت نمی‌تواند در کارها و مسئولیت‌های خود موفق شود مگر اینکه انسان‌های خیر خواه و خیر اندیش در صحنه حاضر باشند.

وی ادامه داد: متوجه این نکته هستیم که اغلب خیّران تمایلی به دیده شدن و حضور در مراسمات اینچنینی ندارند و مایل نیستند کسی از آنها یاد کند، زیرا که آنها همیشه با خدای خودشان معامله می‌کنند و فراتر از مرزهای قابل مشاهده حرکت کرده و خطر سیر و معراج شان قربة الی الله است.

سرمست گفت: این درسی است که از مولی الموحدین حضرت علی(ع) که شهید این ماه است و از امام حسن مجتبی(ع)، ائمه اطهار (ع) و بزرگ مردان و شیرزنانی که در تاریخ جامعه ما هستند، می‌آموزیم. درست است عملی که خیّران انجام می‌دهند، نمی‌خواهند دیده شوند، ولی ما مسئولین مهم‌ترین وظیفه‌ای که داریم این ایست که ببینیم و به جامعه معرفی کنیم.

استاندار آذربایجان شرقی تصریح کرد: ما منّت دار خیّرانی هستیم که در این مراسمات شرکت می‌کنند تا ما بتوانیم فرصتی فراهم کنیم تا ارزش خیر اندیشی، نیک خواهی و نیک نامی را به جامعه بیان کنیم.

وی گفت: ما وقتی کارهای خیر شما را بیان می‌کنیم، خودمان هم بهره‌مند می‌شویم و احساس می‌کنیم در اعمال شما شریک هستیم و در کارهای خیری که در طول زمان انجام می‌دهید، سهیم هستیم. این فرصتی است که بتوانیم با شما هم اندیشی کنیم و به حضور شما افتخار می‌کنیم.

سرمست ظرفیت خیّران را مهم برشمرد و ادامه داد: به عنوان یک خادم کوچک یکی از دلایلی که قبول مسئولیت کرده ام، این است که روی شما خیّران حساب ویژه ای باز کرده‌ام. با وجود اینکه به شرایط اعتبارات دولتی، ناترازی‌ها و سختی کار در استان خاستگاه رییس جمهور محترم آگاه بودم، اما در عین حال معتقدم فرصت‌های بی‌کران و ناشناخته در این استان وجود دارد.

استاندار آذربایجان‌شرقی تاکید کرد: وجود آقای دکتر پزشکیان به عنوان رئیس جمهور برای استان و تک تک ما یک فرصت تاریخی است، اما برای مقام اجرایی همزمان مسئولیت مضاعف و انتظارات فوق العاده‌ای به دنبال دارد و من این مسئولیت را عاشقانه و آگاهانه قبول کرده ام.

وی خطاب به خیران استان گفت: یکی از دلایلی که در پذیرش مسئولیتم تاثیر گذار بود، وجود امثال شما خیر اندیشان خیر خواه و خیّران بود. از جمع شما خیّران و تیک اندیشان درخواست دارم ما را در کارها تنها نگذارید، زیرا که به کمک ها و اقدامات و همفکری های شما نیاز داریم.

مرتضی محمدزاده، معاون سیاسی و اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی نیز با بیان اینکه انسان‌ها با محبت و کمک‌های شما مشکلات شان را برطرف و دردهایشان را درمان می‌کنند، گفت: هزاران پدر و مادر در سایه محبت‌های شما شرمنده فرزندان عزیزشان نمی‌شوند.

وی افزود: اگر نام تبریز و آذربایجان در طول تاریخ بر تارک آسمان ایران می‌درخشد، در سایه اقدامات نیک اندیشانه و خیرخواهانه شماست. من از تلاش‌های شما خیران عزیز صمیمانه قدردانی می‌کنم و از خداوند تبارک و تعالی می‌خواهم به جان و مال شما برکت دهد تا در سایه آن انسانیت و مهربانی همچنان متعالی و بلند آوازه بماند.

محمدزاده با بزرگداشت یاد و خاطره خیران درگذشته ادامه داد: عظمت و اعتبار تبریز در سده گذشته مرهون همت والای خیران و نیک اندیشان این دیار است.

ارسال نظرات