بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۸۴۷۲
سه‌شنبه ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۰

رئیس سازمان بهزیستی گفت: در نظر داریم مدارسی برای ایجاد مهارت تشکیل دهیم که آموزش مهارت‌های شغلی، سلامتی و شادابی در کنار تحصیل ارائه می‌دهند.
به گزارش آشکار، رئیس سازمان بهزیستی کشور از راه‌اندازی مدارس جدیدی به نام “دانستان” خبر داد که در آن‌ها علاوه بر آموزش تحصیلی، مهارت‌های شغلی، سلامت و شادابی به دانش‌آموزان آموزش داده خواهد شد. این مدارس به دنبال توانمندسازی نوجوانان و کاهش آسیب‌های اجتماعی هستند.
جواد حسینی، رئیس سازمان بهزیستی، در گفتگو با خبرنگاران از راه‌اندازی مدارس جدید با عنوان “دانستان” خبر داد که هدف اصلی آن‌ها آموزش مهارت‌های شغلی، سلامت و شادابی به دانش‌آموزان است. این مدارس به دانش‌آموزان از مرحله یادگیری تا تولید و فروش محصولات همراهی خواهند کرد و تلاش دارند تا شکاف‌های آموزشی و اجتماعی را از بین ببرند.
حسینی در ادامه بیان کرد که مدارس نیازمند استقرار نظام مددکاری اجتماعی هستند تا در کنار مشاوره‌های آموزشی، توانمندسازی اجتماعی دانش‌آموزان نیز به درستی انجام شود. فقدان مددکاری اجتماعی یکی از دلایل اصلی ناکامی در کنترل آسیب‌های اجتماعی در مدارس است که باید به آن توجه ویژه‌ای شود.

مدارس دانستان
مشارکت خانواده‌ها در کاهش آسیب‌های اجتماعی
یکی از اولویت‌های جدید سازمان بهزیستی مشارکت فعال دانش‌آموزان و والدین در کاهش آسیب‌های اجتماعی است. طرح “هدایت” که با مشارکت معلمان، والدین و دانش‌آموزان در مدارس مختلف اجرا شد، از نمونه‌های موفق در این زمینه است. حسینی تأکید کرد که این طرح باعث کاهش آسیب‌های اجتماعی با مداخلات حرفه‌ای و درون مدرسه‌ای می‌شود.

رئیس سازمان بهزیستی همچنین به لزوم فعالیت‌های اجتماعی برای تقویت روابط بین نسلی اشاره کرد. برنامه‌های ورزشی مانند دوچرخه‌سواری و کوه‌پیمایی، فعالیت‌های هنری و علمی و همچنین برگزاری برنامه‌های کتابخوانی خانوادگی می‌توانند به افزایش سرمایه اجتماعی و گفتمان بین نسلی کمک کنند.

در راستای سیاست‌های جدید، مدارس مهر و گفتگو یا باشگاه پیشکسوتان نیز راه‌اندازی شده‌اند. در این مدارس، سالمندان آموزش‌های مربوط به بازنشستگی و سالمندی را دریافت می‌کنند و می‌توانند به عنوان راهنمایان بالینی در مدارس مختلف به کاهش آسیب‌های اجتماعی کمک کنند.

حسینی در ادامه اعلام کرد که برای جوانان تحت پوشش مدارس دانستان، مراکز شبه خانواده و زنان سرپرست خانوار، تسهیلات اشتغال‌زایی از جمله پنل‌های خورشیدی فراهم خواهد شد. این اقدامات به ایجاد فرصت‌های کاری پایدار و کاهش آسیب‌های اجتماعی کمک خواهد کرد.

ارسال نظرات