السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۸۴۷۳
تحولی جدید در گردشگری و مدیریت جامع سواحل؛

استاندار: مازندران باید به الگویی برای مدیریت و توسعه گردشگری تبدیل شود

استاندار مازندران با اشاره به این که بسته سرمایه گذاری در حوزه گردشگری یکی از موضوعات اساسی است، گفت: باید با برنامه؛ مازندران باید به الگویی برای مدیریت و توسعه گردشگری تبدیل شود. ‎
سه‌شنبه ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۳

به گزارش بازار کار به نقل از استانداری مازندران، مهدی یونسی رستمی، استاندار مازندران در جلسه پیگیری پروژه‌های گردشگری، اظهار داشت: در این نشست، پس از بررسی موردی پروژه‌ها، موضوع طرح جامع گردشگری استان مورد بحث و تصمیم‌گیری قرار گرفت. دستور اکید ما این است که از این طرح انتظار داریم بسته‌های ویژه سرمایه‌گذاری برای استان تهیه شود، بسته‌هایی که به صورت بی‌نام و در قالب ابرپروژه‌های گردشگری قابل اجرا در استان تنظیم شوند.

یونسی رستمی افزود: این شامل پروژه‌های بزرگ، کوچک و حتی طرح‌هایی در حوزه گردشگری روستایی خواهد بود که استان مازندران متولی اجرای آن‌هاست.

استاندار مازندران ادامه داد: علاوه بر این، مدیریت سواحل و حریم ۶۰ متری آزاد شده نیز به طور جدی مورد بررسی قرار گرفت.

یونسی گفت: مقرر شد جلسه‌ای با حضور دستگاه‌های ذی‌ربط مانند منابع طبیعی، محیط زیست، شرکت آب منطقه‌ای و سایر مسئولین برگزار شود.

مقام عالی دولت در مازندران از اهداف این نشست گفت و بیان داشت: هدف از این اقدام، انتخاب متولی مناسب برای مدیریت سواحل، تامین امکانات مورد نیاز و تصمیم‌گیری درباره ارائه خدمات، امنیت و برنامه‌های فرهنگی پیش از شروع فصل تابستان است.

استاندار مازندران افزود: در این جلسه تاکید شد که تمامی این اقدامات باید به صورت هماهنگ و با همکاری دستگاه‌های مربوطه در اسرع وقت اجرایی شوند تا استان مازندران به الگویی برای مدیریت و توسعه گردشگری تبدیل شود.

ارسال نظرات