بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری
کد خبر : ۱۶۸۴۹۰
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری:
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: تشکل‌ها نقش کلیدی در برقراری نظم در جامعه کار و تولید داشته و نقش اساسی در تداوم تولید و تثبیت اشتغال موجود دارند.
سه‌شنبه ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۱

به گزارش بازار کار، رستم قنبری  ۱۸ فروردین در نشست هم‌اندیشی تشکل‌های کارگری و کارفرمایی چهارمحال و بختیاری با اشاره به نامگذاری شعار سال و ضرورت تحقق این امر، اظهار کرد: با استفاده از ظرفیت حداکثری در بخش‌های مختلف این اداره کل با محوریت سند جامع تحول و پیشرفت و همراهی بخش خصوصی تلاش خواهیم کرد اقدامات تحولی مطلوبی در فضای کسب کار استان، در راستای اشتغال پایدار محقق شود.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری با اشاره به نقش تشکل‌های کارگری و کارفرمایی در ایجاد تعامل و همدلی در محیط‌های کار، افزود: تشکل‌ها نقش کلیدی در برقراری نظم در جامعه کار و تولید داشته و موجب انسجام بخشی در واحدهای تولیدی و صنعتی هستند، چه بسا نقش اساسی در تداوم تولید، تثبیت اشتغال موجود دارند.

وی گفت: برای تقویت تشکل‌های کارگری، کارفرمایی، تعاونگران و انجمن‌های صنفی و حضور آنان در مجامع و انجمن‌های کشوری، با استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود برنامه داریم و در این راستا تلاش مضاعف خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه با سه جانبه‌گرایی یعنی تشکلات کارگری، کارفرمایی و دولت و همفکری و تعامل با یکدیگر می‌توان برخی از مشکلات جامعه کار و تلاش را رفع کرد، گفت: نیازمند همراهی و همفکری تمامی تشکل‌های کارگری و کارفرمایی هستیم تا در مسیر صحیح برای رفع موانع و مشکلات موفق شویم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بیان کرد: هر ساله افزایش دستمزد مورد مطالبه جدی و پیگیری جامعه کارگری بوده اما در بیشتر سالها به دلیل شرایط اقتصادی، دستمزد کمتر از نرخ تورم در نظر گرفته می‌شد که نارضایتی جامعه کارگری را به دنبال داشت.

وی خاطرنشان کرد: امسال در دولت وفاق و با تدبیر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اقدامی منسجم و اساسی در این زمینه انجام شد که نظر تشکل‌های کارگری و کارفرمایی استان‌ها اخذ و افزایش دستمزد در موعد مقرر و رضایت طرفین صورت گرفت.

ارسال نظرات