بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۸۵۳۵
چهارشنبه ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۶

به گزارش بازارکار به نقل از خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «بلاغ»، علی باقری در جلسه شورای اشتغال شهرستان بابلسر با اشاره به ظرفیت‌های گسترده استان مازندران در حوزه‌های مختلف، اظهار کرد: مازندران استانی چهارفصل با ظرفیت‌های بی‌نظیر طبیعی، گردشگری، کشاورزی و منابع انسانی است که اگر از این ظرفیت‌ها به‌درستی استفاده شود، می‌تواند نقش برجسته‌ای در توسعه ملی ایفا کند. وی با تأکید بر نقش دستگاه‌های اجرایی در تحقق برنامه‌های اشتغال‌زایی افزود: وظیفه اشتغال تنها برعهده یک نهاد خاص نیست و همه دستگاه‌ها باید با هم‌افزایی و همکاری، در راستای تحقق اهداف دولت و حل معضل بیکاری قدم بردارند. مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران تصریح کرد: در دولت چهاردهم، عزم جدی برای توسعه وجود دارد و ما باید از این فرصت طلایی استفاده کنیم. باقری با اشاره به وضعیت اشتغال فارغ‌التحصیلان گفت: یکی از چالش‌های جدی ما، نرخ بالای بیکاری در بین فارغ‌التحصیلان دانشگاهی است که در برخی رشته‌ها به بیش از ۶۰ درصد می‌رسد و این نشان می‌دهد که باید آموزش‌ها و مجوز‌ها متناسب با نیاز بازار کار تنظیم شود.
وی با اشاره به اینکه در حوزه تعاون، ظرفیت‌های بزرگی برای ایجاد اشتغال وجود دارد، خاطرنشان کرد: اقتصاد تعاونی با سرمایه اندک، می‌تواند نقش مهمی در نجات اقتصاد کشور، به‌ویژه در روستا‌ها داشته باشد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران ادامه داد: حداقل ۱۸۰ محور روستایی در استان مازندران شناسایی شده که با برنامه‌ریزی مناسب می‌توانند به قطب‌های گردشگری و اقتصادی تبدیل شوند. باقری از رشد چشمگیر اعتبارات مشاغل خانگی نیز خبر داد و بیان کرد: در چند سال اخیر، اعتبارات این حوزه از ۶ میلیارد تومان به بیش از ۱۴۳ میلیارد تومان رسیده است و این نشان‌دهنده اهمیت و ظرفیت بالای مشاغل خانگی در اشتغال‌زایی و توانمندسازی اقتصادی خانوارهاست.
وی با تأکید بر لزوم پیوند آموزش و بازار کار تصریح کرد: باید آموزش‌های فنی و مهارتی متناسب با نیاز بازار باشد اگر فردی آموزش ببیند، اما بازار فروش یا شغل مناسبی نداشته باشد، همه هزینه‌ها هدر می‌رود، ما مسئولیم برای این افراد بازار فروش تضمین‌شده فراهم کنیم.

ارسال نظرات