السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۸۵۸۴
معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی

برنامه‌ریزی برای احداث برج فناوری با مشارکت بخش دولتی و خصوصی

معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی از برنامه ریزی برای راه اندازی برج فناوری کشور با همکاری بخش دولتی و خصوصی خبر داد و گفت: در بخش دولتی تمرکز بر واکسن‌های پزشکی و در بخش خصوصی بر توسعه فناوری‌های نوین خواهد بود.
شنبه ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۰

دکتر غلامرضا گل محمدی در نشست رئیس جمهور با رئیس و مدیران ارشد موسسه رازی که به میزبانی این موسسه ظهر پنجشنبه در سالن زنده یاد دکتر مرتضی کاوه برگزار شد، از تدوین طرح برج فناوری در موسسه رازی خبر داد و اظهار کرد:که این پروژه با همکاری بخش دولتی و خصوصی و با مشارکت شرکت‌های دانش‌بنیان و شتاب‌دهنده‌ها در حال طراحی و تدوین است.
وی با بیان این که برج فناوری در دو بخش دولتی و خصوصی طراحی خواهد شد، اعلام کرد: در بخش دولتی، تمرکز بر روی واکسن‌های پزشکی است که بیشتر جنبه حاکمیتی دارند، و در بخش خصوصی نیز، شرکت‌های دانش‌بنیان و شتاب‌دهنده‌ها به طراحی و توسعه فناوری‌های نوین خواهند پرداخت. گل محمدی افزود: مراحل اولیه این پروژه شروع شده و تیم تدوین کننده، گزارش کاملی از پیشرفت‌ها و اقدامات انجام‌شده در اختیار ذینفعان قرار خواهد داد. همچنین زمین مورد نیاز برای ساخت برج مشخص شده است و برنامه‌ریزی‌های مالی و زیرساختی نیز در دستور کار قرار دارد.
رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، همچنین تاکید کرد که این پروژه در دو حوزه مختلف مالی، یعنی فروش املاک مازاد و از طریق مولد سازی، به‌طور مجزا بررسی خواهد شد و اضافه کرد: برآورد‌های اولیه برای زیرساخت‌های پروژه انجام شده و در جلسات بعدی، زمان‌بندی و بودجه مورد نیاز برای ساخت برج و تأمین تجهیزات نهایی خواهد شد. وی همچنین افزود: در این جلسات، طراحی دقیق بخش‌های مختلف برج و مستقر شدن واحد‌های مختلف، مورد بررسی قرار خواهد گرفت و گزارشات دقیق‌تر به اطلاع خواهد رسید. این پروژه که به عنوان یک گام مهم در توسعه فناوری‌های پزشکی و بیوتکنولوژی کشور به شمار می‌رود، قرار است به‌عنوان یک مرکز علمی و تحقیقاتی پیشرفته، در راستای تقویت ظرفیت‌های علمی کشور در تولید واکسن‌ها و دارو‌های نوین و هوش مصنوعی، راه‌اندازی شود.

ارسال نظرات