بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۸۶۴۹
از سوی مهندس عباسی و در دورهمی شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور؛
رییس پارک علم‌وفناوری البرز در نخستین دورهمی شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور و خلاق در دیدار نوروزی این پارک به تشریح مأموریت‌ها و برنامه‌های پارک علم‌وفناوری البرز در سال ۱۴۰۴ پرداخت.
يکشنبه ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۹

به گزارش بازارکار از روابط‌عمومی پارک علم‌وفناوری البرز، مهندس مهدی عباسی در دیدار نوروزی با مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور مستقر در این پارک که با حضور مدیرعامل و اعضای هیئت‌مدیره صندوق پژوهش و فناوری استان البرز برگزار شد، خاطرنشان کرد: این سنت هرساله ماست که در ابتدای سال با فعالان و مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور و خلاق مستقر در پارک علم‌وفناوری البرز ملاقات کنیم و گپ‌وگفتی داشته باشیم، حضور در این دورهمی‌ها مصداق انتقال تجربه است و همه مدیران پارک و مدیران شرکت‌ها می‌توانند تبادل دانش و تجربه داشته باشند چرا که معتقدیم تجربه از پول و سرمایه نیز ارزشمندتر است.

وی با اشاره به اینکه ایجاد کارگروه‌ها، مؤسسات و انجمن‌ها به ویژه با خیرین استان می‌تواند کمک ویژه‌ای به تحقق اهداف مشترک پارک و شرکت‌ها داشته باشد اظهار کرد: برای نمونه، اگر کمک یکی از افراد باتجربه برای اجرای یک طرح بین‌المللی در یکی از شرکت‌های حاضر در پارک وجود نداشت، ضرر زیادی به شرکت مربوطه وارد می‌شد، این نشان‌دهنده ارزش و اهمیت تجربه است.

 
رییس پارک علم‌وفناوری البرز با اشاره به بودجه پارک علم‌وفناوری البرز گفت: خوشبختانه یا متأسفانه پارک علم‌وفناوری البرز نسبت به پارک های علم‌وفناوری دیگر از بودجه کمتری برخوردار است که می‌تواند موجب شود تا پارک به دنبال منابع درآمدی جدیدی باشد و روی پای خود بایستد.

وی با اشاره به آمار فعالیت پارک در سال ۱۴۰۳ اظهار کرد: در سال گذشته ۳۳ شرکت جدید به پارک اضافه شدند و ۴۵۰ نفر به افراد شاغل در پارک اضافه شد و به ۱۸۰۰ نفر رسید. از بیش از ۲۰ محصول فناورانه رونمایی شد و پارک از فروش سه هزارمیلیاردی عبور کرد. این اتفاق خوبی است که باید بتواند به توسعه پارک کمک کند. در سال ۱۴۰۳ پارک علم‌وفناوری البرز با عدد شصت درصد، سه برابر میانگین پارک‌های علم‌وفناوری کشور شرکت دانش‌بنیان دارد.

عباسی اضافه کرد: بالغ بر ۱۸۰۰ ساعت دوره آموزشی و هشت رویداد تخصصی در سال گذشته توسط پارک برگزار شد و تلاش ما در سال جدید این است که از موازی‌کاری و اورلپ بین رویدادهایی که تقریباً به هم نزدیک هستند جلوگیری شود، همچنین پارک به‌صورت مستقیم در هشت نمایشگاه حضور و مشارکت داشت و این جزو برنامه‌های سال ۱۴۰۴ ما نیز خواهد بود. همچنین سه بسته حمایتی در سه نوبت به شرکت‌ها ارائه خواهد شد که یکی از آن‌ها حضور در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی خواهد بود.

رییس پارک علم‌وفناوری البرز افزود: ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان استان که در سال گذشته مشکلات زیادی را برای شرکت‌های دانش‌بنیان حل کرد امسال نیز به‌صورت منظم تشکیل خواهد شد و اتفاق خوبی نیز که در سال گذشته افتاد این بود که در جلسات ستاد، پارک علم‌وفناوری البرز به‌عنوان متولی اصلی این موضوع انتخاب شد. عباسی با اشاره به صندوق پژوهش و فناوری البرز گفت: سرمایه صندوق به ۵۰۰ میلیارد تومان رسیده است که برای صندوقی که تنها سه سال است تشکیل شده فوق‌العاده است. حضور این صندوق در دل پارک مایه افتخار و خوشحالی ماست. تلاش ما این است که تعامل و ارتباط با صندوق پژوهش و فناوری استان البرز در سال جدید بهتر و بیشتر شود.

وی با اشاره به موضوع مالکیت فکری ادامه داد: موضوع بعدی نیز موضوع مالکیت فکری است که به پارک واگذار شد، تلاش ما این است که در سال جدید تمرکز ما بیش‌ازپیش روی شرکت‌های حاضر در پارک باشد و ابتدا آن‌ها از خدمات مالکیت فکری بهره ببرند. موضوع دستیار فناور نیز موضوع بسیار مهمی است که باید به آن توجه شود. طرح دستیار فناور می‌تواند مسیری معقول و منطقی برای رسیدن فارغ‌التحصیلان دانشگاهی به جایگاهی خوب در شرکت‌های دانش‌بنیان باشد .

گفتنی است دکتر باباخان مدیرعامل و مهندس حسن علیزاده رییس هیئت‌مدیره صندوق پژوهش و فناوری استان البرز نیز در این دورهمی حضور داشتند.

ارسال نظرات