بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۸۷۰۶
مدیرکل حوزه ریاست دانشگاه جامع علمی و کاربردی کشور عنوان کرد
دوشنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۹


سعید اشرفی مدیرکل حوزه ریاست، روابط عمومی و ثبت شکایات دانشگاه جامع علمی و کاربردی کشور ۲۳ فروردین در مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اردبیل گفت: در ۳ سال اخیر ۱۲۰ رشته با توجه به نیاز‌های شغلی کشور تدوین شده و در اختیار دانشجویان قرار گرفته که در آینده نزدیک نیازمندی به این رشته‌ها در کشور بیش از این احساس خواهد شد.

وی افزود: بر اساس آمایش عالی دانشگاه علمی و کاربردی کد رشته‌های دانشگاه علمی کاربردی از ۸ هزار به ۴ هزار کاهش داده شد، به این دلیل که قرار نیست دانشجوی بیکار به جامعه تحویل دهیم.

اشرفی تصریح کرد: در زمان کنونی به دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت نیازمند هستیم؛ چراکه آموزش‌های مقطع‌دار کم‌رنگ می‌شود و با این هم می‌توان نیاز‌های بخش دولتی و هم خصوصی را تأمین کرد.

مدیرکل حوزه ریاست، روابط‌عمومی و ثبت شکایات دانشگاه جامع علمی و کاربردی کشور اضافه کرد: دانشگاه علمی و کاربردی تنها دانشگاه کشور است که دارای معاونت صلاحیت حرفه‌ای است و در این حوزه قرارداد‌هایی با کارخان جات و حتی کانون وکلا امضا شده تا به‌صورت مفیدی علم در حوزه عمل پیاده‌سازی شود.

اشرفی با اشاره به اجرای "طرح آباد" (آموزش برای اشتغال دانش ‏آموختگان و دانشجویان) در دانشگاه جامع علمی کاربردی، بیان کرد: طرح آباد با ایجاد فضای تعاملی بین ظرفیت‌های زیرنظام آموزش عالی نظری و مهارتی به دنبال مهارت‌افزایی و ارتقای توان اشتغال‌پذیری دانش‌آموختگان و دانشجویان است و اجرای این طرح منجر به افزایش کسب مهارت‌های تخصصی و تکمیلی شغلی در کنار کسب دانش نظری و کمک به دستیابی سریع‌تر و کم‌هزینه‌تر به بازار کار می‌شود.

کیومرث سفیدی سرپرست جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اردبیل نیز با تقدیر از زحمات روسای سابق این دانشگاه، گفت: ارتقای کمی و کیفی آموزش‌های ارائه شده، تلاش برای جذب دانشجو بر اساس نیاز‌های جامعه، تلاش برای جذب منابع، حکمرانی مشارکتی و اخلاق مدار، توجه به معیشت و رفاه کارکنان، استفاده از تمامی ظرفیت ها، تلاش برای بین المللی سازی و راه اندازی مدارس کار از جمله برنامه‌های این دانشگاه است.

ارسال نظرات