السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۸۷۳۴

بازاریابی محصولات مشاغل خانگی چالش تولیدکنندگان گیلان

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان گفت: بازاریابی محصولات مشاغل خانگی چالش جدی برای تولیدکنندگان است.
دوشنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۵

علی لقمانی در نشست با محمدحسین هوشنگی مدیرکل پست گیلان اظهار کرد: مکان یابی و تعیین کد پستی برای دریافت کنندگان مجوز مشاغل خانگی برای اداره کل حایز اهمیت است.

وی افزود: موضوع بازاریابی و فروش محصولات مشاغل خانگی و تعاونی ها به عنوان دو چالش جدی برای تولیدکنندگان این دوبخش دراین نشست مطرح و مقرر شد: با معرفی و تشریح مزایای سامانه بازار الکترونیک به نشانی (www.ebazar.post.ir) برای اعضای تعاونی های تولیدی و تولیدکنندگان مشاغل خانگی؛ زمینه ترغیب و تشویق آنان جهت بهره گیری از ظرفیت های این سامانه فراهم شود.

لقمانی تصریح کرد: عرضه و بازاریابی محصولات در این سامانه کاملا رایگان است و تنها پس از جذب مشتری هزینه حمل و نقل و ارسال آن از تولیدکنندگان دریافت می شود. 

 

ارسال نظرات