
تازه ها

به گزارش خبرنگار بازارکار، موسویفر در گفتگو با بازار کار با اشاره به مهمترین چالشهای منابع انسانی خاطرنشان کرد: به نظر من امروزه مهمترین مشکلاتی که شرکتها در کشور با آن درگیر هستند، بحث نگهداشت و حفظ نیروهای متخصص و کارآمد است. سرمایههای انسانی امروزه در کشور ما حرف اول را میزند و با توجه به اینکه نسلهای X و Y به مرور در حال خارج شدن از بازار کار هستند، ارتباط با نیروهای جدید و نیروهای نسل زد باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد. لذا تلاش ما این است که در این زمینه پیشرفت کنیم.
وی با اشاره به تعداد افراد شاغل در این مجموعه گفت: شصت نفر در مجموعه ما در حوزه خدمات سفر و گردشگری مشغول کار هستند.
موسویفر با اشاره به تاثیر فناوریهای جدید روی مشاغل گفت: متاسفانه ترسی در میان همه وجود دارد که قرار است هوش مصنوعی و فناوریهای جدید جای مشاغل قدیمی را بگیرند. این درحالی است که این ذهنیت نادرست است و این فناوریها قرار است تغییراتی در دنیا ایجاد کنند و مشاغل نیز از این قاعده مستثنی نیستند. ما باید با این فناوریها آشنا شویم و ویژگیهای آنها را بشناسیم و از آنها در راستای پیشرفت و بهبود شرایط خود استفاده کنیم.
معاون منابع انسانی باراژ تراول در حاشیه هشتمین دوره بزرگداشت روز ملی منابع انسانی تصریح کرد: (آژانس هواپیمایی باراژ) سبوح سیر درسال 1400 به پشتوانه سال ها تجربه و با بهره گیری از حضور متخصصان صنعت گردشگری و هوانوردی پایه گذاری گردید.حضور اساتید دانشگاهی در صنعت گردشگری ایران درکنار تیمی متشکل از مهندسین خبره و جوان و پر انرژی در حوزه خدمات مسافرتی الکترونیکی ، از مهمترین نقاط قوت این مجموعه از همان آغازین روزهای فعالیت حرفه ای اش به شمار می رود.
گفتگو: امیر علی بینام
ارسال نظرات