بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۹۱۰۱
رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا
رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا گفت: مشمولان دانش آموز و دانشجویی که در سنوات مجاز تحصیلی و در نیمسال دوم سال تحصیلی (از اردیبهشت ماه تا شهریورماه) فارغ التحصیل می شوند به جهت تعیین تکلیف وضعیت خدمتی تا پایان شهریورماه مهلت معرفی دارند.
چهارشنبه ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۲

به گزارش بازارکار، سردار رحمان علیدوست در توضیح بیشتر اظهارکرد: از این پس کلیه مشمولان دانش آموز و دانشجویی که در سنوات مجازتحصیلی و در نیمسال دوم سال تحصیلی(از اردیبهشت ماه تا شهریورماه ) فارغ التحصیل می‌شوند به جهت تعیین تکلیف وضعیت خدمتی برای کلیه درخواست‌ها تا پایان شهریورماه مهلت معرفی داده می‌شود تا بتوانند بدون نگرانی برای خود برنامه ریزی و اقدام کنند.
وی خاطرنشان کرد: این دسته از عزیزان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان به نشانی www.vazifeh.police.ir و یا کانال سازمان در پیام رسان های داخلی(سروش،ایتا و روبیکا) به نشانی khabaresarbazi@ از آخرین اخبار مربوطه مطلع شوند.

ارسال نظرات