بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۹۱۲۹
رئیس جهاد دانشگاهی لرستان از پایش و نظارت بر اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی مصوب دستگاه‌های اجرایی استان ذیل برنامه زیست بوم ملی اشتغال توسط مرکز رشد این واحد خبر داد.
شنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۸

به گزارش بازار کار لرستان، فرهاد فرامرزیان با اشاره به اجرای طرح رصد و پایش اشتغال لرستان توسط مرکز رشد این واحد، اظهار کرد: روشن است که رصد و نظارت دائم، علاوه بر بهره‌وری در حوزه تسهیلات اشتغال‌زایی، سبب تکمیل و دقت بیشتر داده‌های مربوط به اشتغال در کشور می‌شود.


وی با اشاره به اینکه تفاهم‌نامه پایش و نظارت بر اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی بین صندوق کارآفرینی امید، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جهاد دانشگاهی لرستان منعقد شده، اضافه کرد: طرح پایش و نظارت بر اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی مصوب دستگاه‌های اجرایی ذیل برنامه زیست بوم ملی اشتغال است.


رئیس جهاد دانشگاهی لرستان با اشاره به اینکه ۱۰ نفر از جهادگران این واحد به شکل حضوری و با استفاده از سامانه نظارت میدانی پایش در حال انجام طرح هستند، افزود: مدت اجرای قرارداد یک سال است که با توجه به روند اجرای طرح، پیش از موعد مقرر به پایان می‌رسد.

ارسال نظرات