بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری
کد خبر : ۱۶۹۳۶۴
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس از برگزاری نخستین همایش بین‌المللی باستان‌شناسی استان فارس در پایان اردیبهشت سال جاری خبر داد.
چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۷

به گزارش بازارکار، محمد ثابت اقلیدی امروز، ۱۰ اردیبهشت در حاشیه بازدید از آثار تاریخی شیراز با اعلام این خبر گفت: طی یک دهه گذشته پژوهش‌های باستان‌شناسی متعددی در گستره استان فارس با اهداف مختلف علمی و اجرایی به انجام رسیده است که همواره نتایج این پژوهش‌ها یا در کتابخانه‌های تخصصی آرشیو شده و یا در مجلات تخصصی منتشر شده و عموم جامعه کمتر از این نتایج بهره‌مند بودند.
وی افزود: هر ساله تعداد قابل توجه‌ای از کاوش‌های باستان‌شناسی، به‌منظور تعیین عرصه آثار تاریخی و کمک به طرح‌های عمرانی بزرگ و در نهایت پیشبرد اهداف توسعه پایدار کشور به انجام می‌رسد که لازم است نتایج این گروه از مطالعات باستان‌شناسی نیز در دسترس عموم جامعه قرار گیرد لذا نخستین همایش بین‌المللی باستان‌شناسی فارس که در تاریخ ۳۰ و ۳۱ اردیبهشت سال جاری در شهر شیراز مصادف با گرامیداشت هفته میراث فرهنگی برگزار می‌شود.
ثابت اقلیدی ادامه داد: در این همایش دستاوردهای پژوهشی یک دهه اخیر فعالیت‌های باستان‌شناسی استان فارس توسط متخصصین داخلی و خارجی ارائه خواهد شد و راهکارها و برنامه‌های آینده باستان‌شناسی استان نیز مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فارس افزود: پس از پایان این همایش، مقالات برتر، در کتاب مجموعه مقالات، توسط اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس تا پایان سال جاری منتشر خواهد شد.

ارسال نظرات