بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۹۶۰۱
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: در یک و نیم دهه گذشته در زمینه مدیریت عملکرد مدیران و کارکنان آنچنان موفقیتی نداشتیم زیرا هیچ گاه بین عملکرد سازمان ها با مدیران و کارکنان ارتباط فراگیری وجود نداشته است. پیش از این صرفاٌ ارزیابی عملکرد انجام می شد نه مدیریت عملکرد. تلاش داریم بتوانیم پرداخت به کارکنان به نحوه ارزیابی ها متصل شود. فراخوان عمومی دوره تربیت مدیران حرفه ای آینده خرداد ماه سالجاری اعلام می شود.
سه‌شنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۰

به گزارش بازارکار از مرکز روابط عمومی و امور بین الملل سازمان اداری استخدامی کشور، علاء الدین رفیع زاده، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری استخدامی کشور در مراسم تجلیل از مقام استاد که با حضور جمعی از اساتید برتر دانشگاههای کشور برگزار شد، با اعلام این مطلب اظهار کرد: یاد شهید مطهری و روز معلم را گرامی می داریم. امروز مفتخر به میزبانی از اساتیدی هستم که نیمی از آنها استاد من بوده اند و افتخار شاگردی ایشان را داشته ام.
وی افزود: در حال حاضر جایگاه سازمان برای دستگاههای اجرایی کشور خیلی شناخته شده نیست و هنوز اثرگذاری که می تواند در پیشبرد اهداف سازمانی تک تک وزارتخانه ها داشته باشد را پیدا نکرده است. برنامه اصلاح نظام اداری کشور در شورای عالی اداری مصوب شد و براساس آن، 6 هدف اصلی را تعیین کرده ایم. این سند بر مبنای اسناد بالادستی و برنامه هفتم توسعه مدون شده است. اندازه دولت و ساختار سازمانی، ساماندهی به سرمایه انسانی، دولت هوشمند، اصلاح دستورالعمل انتصاب، انتخاب و ارتقاء مدیران حرفه ای، تربیت مدیران حرفه ای آینده و ارزیابی عملکرد مدیران و کارمندان، 6 هدف اصلی سازمان است.
رفیع زاده با بیان این مطلب که پیش از این نیز در زمینه دولت هوشمند اقداماتی صورت گرفته بود، گفت: تلاش کردیم در این زمینه نگاه هوشمندی داشته باشیم. در بیش از یک دهه گذشته موانع زیادی در مسیر تحقق دولت هوشمند وجود داشته است. برای عبور از این موانع نسبت به اخذ نگاه کارشناسانه اقدام کرده و از پتانسیل دانش بنیان ها، وزارت ارتباطات و سازمان برنامه بودجه استفاده کنیم.
این مقام مسئول با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در تربیت مدیران حرفه ای جوان اظهارکرد: در این طرح به دنبال اجرای برنامه ای مجزا برای تربیت مدیران حرفه ای جوان هستیم. فراخوان تربیت مدیران حرفه ای در خرداد ماه سالجاری اعلام می شود.
معاون رئیس جمهور تصریح کرد: کارکنان دولت، مدیران بخش خصوصی و دانشگاهیانی که حس می کنند می توانند یکی از مدیران جوان آینده کشور باشند، می توانند در دوره آموزش و تربیت مدیران حرفه ای که به مدت 27 ماه به طول می انجامد، شرکت کنند.
رفیع زاده تاکید کرد که تمامی طرح ها در مسیری بوده که بتوانیم نظام اداری را درست هدایت کنیم. اگر فرآیندها منجر به بهبود ارائه خدمات به شهروندان از دستگاهها نشود، عملاٌ اقدامی نکرده ایم.
رونمایی از سامانه 128 با حضور معاون اول رئیس جمهور
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به اجرای طرح فواد و راه اندازی سامانه 128 گفت: با اجرای این طرح به دنبال رسیدگی آنی به شکایات مردم هستیم نه اینکه رسیدگی به شکایات درگیر فرآیند شود.پس از ثبت شکایت از طریق 128، ابتدا احراز هویت انجام شده و سپس شکایت به دفاتر بازرسی و ارزیابی عملکرد دستگاهها ارجاع می شود. پس از بررسی های لازم، پاسخ را به فرد شکایت کننده اعلام می کنیم.
رفیع زاده با بیان این مطلب که افراد فعال در سامانه توسط بخش خصوصی آموزش دیده و حرفه ای هستند، ادامه داد: این سیستم اطلاعات ذی قیمتی را در اختیار ما قرار می دهد که مبنای اصلاح برنامه های تحول اداری قرار بگیرد.
این مقام مسئول تصریح کرد: اجرای پایلوت طرح فواد روز گذشته در استان قزوین آغاز شده و امروز یک مانور جمعی در استان برای تست کامل خواهیم داشت. روز سه شنبه (16 اردیبهشت) با حضور معاون اول رئیس جمهور و وزیر ارتباطات از سامانه رونمایی می شود.
معاون رئیس جمهور با اشاره به نارضایتی مراجعان به نظام اداری کشور تاکید کرد: با راه اندازی این سامانه می توانیم از روی نقشه حرارتی میزان نارضایتی از دستگاهها، استانها، ادارات و ... را به صورت آنلاین رصد کنیم.

ارسال نظرات