
تازه ها

به گزارش بازار کار سمنان، سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع استاندار سمنان در این نشست بر ضرورت بهره مندی از ظرفیت های جهاددانشگاهی استان سمنان برای توسعه و ارتقاء آموزشی کارکنان دولت تأکید کرد.
رامین عربی گفت: با وجود نهادهای معتبری مانند جهاددانشگاهی در حوزه آموزش های تخصصی، زمینه مساعد برای بهره مندی استان، دستگاه ای اجرایی و کارکنان دولت از شبکه گسترده آموزش های تخصصی در حوزه های مختلف فراهم است.
وی همچنین تأکید کرد: دستگاه های اجرایی و ارگان های دولتی و غیر دولتی باید از ظرفیت ها، پتانسیل ها و توانمندی های جهاددانشگاهی استان سمنان در حوزه ارائه خدمات تخصصی آموزشی برای کارکنان خود استفاده کنند.
رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان نیز در این نشست با ارائه گزارشی از پروژه های عمرانی و طرح های علمی، پژوهشی، مراکز علمی و آموزشی و ارائه خدمات جدید توسط این نهاد گفت: مرکز آموزش های تخصصی جهاددانشگاهی استان سمنان با 7 دپارتمان آموزشی در زمینه های زبان های خارجه، کامپیوتر، فنی مهندسی، پزشکی، هنر، علوم انسانی و قرآن و عترت در حوزه آموزش مهارتهای تخصصی و اشتغال محور مشغول ارائه خدمات است.
علی منصفی راد افزود: این خدمات در دو بخش کارفرمایی ویژه دستگاه های اجرایی و دولتی و همچنین بخش دوره های آزاد ارائه می شود، در سال گذشته 20 دستگاه اجرایی از خدمات آموزشی مرکز آموزش های تخصصی جهاددانشگاهی استان سمنان استفاده کردند که در مجموع قریب به 60 دوره آموزشی برای نزدیک به 6 هزار نفر از کارکنان دستگاه های دولتی و غیر دولتی برگزار شده است.
علی منصفی راد همچنین افزود: در بخش دوره های آموزشی آزاد نیز در یکسال گذشته قریب به 280 عنوان دوره عمومی و تخصصی در مرکز آموزش های تخصصی جهاددانشگاهی استان سمنان برگزار شده است که بالغ بر 12 هزار فراگیر در این دوره ها شرکت کردند.
وی ادامه داد: جهاددانشگاهی استان سمنان سابقه 25 ساله در برگزاری دوره های آموزشی ویژه کارکنان دولت دارد و انشاءالله با حمایت و پیگیری های سرپرست محترم معاونت توسعه مدیریت و منابع استاندارسمنان زمینه ارائه خدمات آموزش های تخصصی بیشتر در استان فراهم شود.
ارسال نظرات