
تازه ها

غزاله پورمحمد با بیان اینکه تلاش دارد تا در جهت تولید و افزایش برنج قهوه ای و غلات در گیلان فاز دوم طرح صنعتی خودرا به اجرا برساند، تصریح کرد: مقدمات کار فراهم شده است .
وی با اشاره به اینکه گیلان از قطب های کشاورزی کشور و استان مهم برنج خیز ما محسوب می شود، افزود: برنج قهوه ای برنجی سالم تر است و باید مصرف این ماده غذایی مهم در سبد خانوارها افزایش یابد. محقق و کارآفرین صنایع غذایی گیلان ادامه داد: با بهره برداری از این طرح تا قبل از پایان سال جاری برای ده نفر اشتغال به طور مسقیم ایجاد خواهد شد.
پورمحمد با بیان اینکه برای بیمارانی که دچار انواع سرطان به ویژه سرطان سینه شده اند ، غذاهای مقوی و مغذی که دارای اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی باشد باعث بهبود قوای جسمانی بیمار میشوند و عوارض جانبی درمان را مدیریت میکنند ، اظهار کرد: یکی از این مواد مهم مصرف غلات و مغز است. در سالهای اخیر ، توجه ویژه ای به محور مغز-روده یعنی ارتباط بسیار قوی بین سلامت مغز و آنچه در روده اتفاق می افتد شده است . نقش تغذیه بر بهبود عملکرد مغز در مطالعات مختلف ثابت شده است.
وی افزود: رعایت رژیم غذایی از جمله رژیم مدیترانه ای و DASH که در آن استفاده از غلات کامل شامل جو دوسر ، برنج قهوه ای ، کینوا ، نان کامل گندم است ، با کاهش و تنظیم التهاب مرتبط هستند و دارای اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی هستند که سبب پیشگیری از آسیبهای مغزی و اثرات بعد از بیماری میشود. پور محمد ادامه داد: رژیم سرشار از میوه ها ، سبزیجات ، آجیل و غلات کامل آنتی اکسیدان های را فراهم می کنند که در کاهش التهاب موثر است که برای التیام بافت آسیب دیده قلب و جلوگیری از مشکلات قلبی عروقی بیشتر ضروری هستند . وی افزود: پس از سکته قلبی ، تغییرات سالم در سبک زندگی میتواند تاثیر چشمگیری بر بهبود بیمار و کاهش خطر عود سکته قلبی داشته باشد . غلات و کودکان : کودکان هیچگاه توانایی مادرزادی برای انتخاب یک رژیم غذایی متعادل و مغذی ندارند . الگوی غذایی والدین تاثیر بارزی بر کودک دارد . اغلب مردم از جمله کودکان و نوجوانان درصد قابل توجهی از نان و غلات و برنج استفاده میکنند . کربوهیدراتهای پیچیده مثل برنج قهوه ای ، نان سبوس دار یا پاستا مواد مغذی مورد نیاز برای رشد کودکان و نوجوانان را فراهم می کند .
ارسال نظرات