بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۹۹۹۷
عصر امید «ساخت و تولید و فناوری‌های صنعتی»
يکشنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۷

معاون دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد که با هوش مصنوعی تحولی بنیادین در جهان ایجاد شده و دانشگاه‌ها باید پیشرو این حرکت باشند؛ اگر دانشگاه و صنعت همگام با این تحول حرکت نکنند، خود و کشور آسیب خواهند دید.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، فرزاد جهان‌بین معاون فرهنگی دانشجویی و معین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در آذربایجان شرقی در مراسم افتتاحیه هشتمین رویداد ملی عصر امید با عنوان «ساخت و تولید و فناوری‌های صنعتی» در سالن شهریار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز بر اهمیت تبریز در تاریخ فرهنگی و سیاسی ایران، ضرورت همگرایی صنعت و دانشگاه و نقش کلیدی هوش مصنوعی در آینده کشور تأکید کرد.
جهان‌بین با تمجید از هویت فرهنگی و تاریخی آذربایجان‌شرقی، تبریز را پیشانی حفظ ایران خواند و با یادآوری نقش تاریخی شخصیت‌هایی مانند ستارخان، باقرخان و ثقه‌الاسلام تبریزی، گفت: تبریز همیشه محلی برای پرورش فرهنگ ملی بوده و هیچ‌گاه نمی‌توان انگ جدایی‌طلبی به آن زد، این شهر همیشه برای ایران و ایرانی پیشگام بوده است.

وی با اشاره به شهدای خدمت از جمله شهید آیت الله آل‌هاشم و مالک رحمتی با گرامیداشت یاد آنان، شهادت این خادمان ملت را با وجود همه مصائبش، مهندسی الهی دانست و ابراز امیدواری کرد که همگان قدر این مجاهدت‌ها را بدانیم.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی به تأثیر هوش مصنوعی در سیاست‌گذاری در حوزه صنعت پرداخت و با ذکر مثال‌هایی از صنایع بزرگ اظهار کرد: در بهینه‌سازی طراحی، پیش‌بینی و نگه‌داشت، کنترل کیفیت هوشمند، بهینه‌سازی فرآیند‌های تولید، مدیریت زنجیره تأمین و انبار‌ها و... با هوش مصنوعی تحولی بنیادین ایجاد شده و دانشگاه‌ها باید پیشرو این حرکت باشند. اگر دانشگاه و صنعت همگام با این تحول حرکت نکنند، هم خودشان و هم کشور آسیب خواهند دید.

رنجبران: ۱۰۰ شرکت فناور و صنعتی در رویداد عصر امید ارتباط برقرار می‌کنند
مدیرکل صمت آذربایجان شرقی: ۳ هزار واحد تولیدی استان در حال ساخت هستند

وی با بیان اینکه ایران در شاخص آمادگی دولت‌ها برای بهره‌گیری از هوش مصنوعی ۱۶ پله سقوط کرده و به رتبه ۹۶ جهان رسیده است، هشدار داد: اگر امروز حرکت نکنیم، زیر چرخ تحول له خواهیم شد.

جهان‌بین با اشاره به ظرفیت بالای دانشگاه آزاد اسلامی گفت: یک‌میلیون و ۴۴۰ هزار دانشجو داریم. این دانشگاه متعلق به مردم است و با وجود مشکلات اقتصادی، استادان و کارکنان ما با روحیه‌ای تحول‌گرا در خدمت توسعه کشور هستند. سرمایه ما مکان فیزیکی نیست؛ استاد، کارمند و دانشجوی متعهد ما سرمایه واقعی دانشگاه است.

وی با تأکید بر ضرورت همکاری بین دانشگاه و صنعت گفت: بی‌اعتمادی تاریخی بین دانشگاه و صنعت باید از میان برداشته شود. همان‌طور که در پروژه ربات هوشمند خودران AGV تحویل داده‌شده به تراکتورسازی شاهد بودیم، همکاری مشترک ۸ استاد و ۴۰ دانشجو، الگویی موفق از این تعامل است.

ارسال نظرات