
تازه ها

مدیر جهاد کشاورزی تربت جام در گفتوگو با خبرنگار فارس این شهرستان از آغاز برداشت محصول جو در این شهرستان خبر داد.باقر خدادادی با اشاره به سطح زیر کشت ۳۹۰۰ هکتاری این محصول، پیشبینی کرد که با میانگین عملکرد ۳۸۰۰ کیلوگرم در هکتار، بالغ بر ۱۵ هزار تن جو از مزارع تربت جام برداشت شود.وی با بیان اينکه برداشت این محصول با استفاده از ۴۳ دستگاه کمباین بومی و مهاجر انجام میشود، مزایای کشت جو در این منطقه را برشمرد. مقاومت این گیاه به شوری خاک و کمآبی، سازگاری با اقلیم منطقه و نقش مؤثر آن در بهبود ساختار خاک از جمله ویژگیهای بارز کشت جو در تربتجام است. مدیر جهاد کشاورزی تربتجام به چالشهای پیش روی کشاورزان نیز اشاره کرد. خشکسالیهای پیدرپی، کاهش منابع آبی و قطعی برق چاههای کشاورزی از مهمترین مشکلاتی است که تولید جو در این شهرستان با آن دست و پنجه نرم میکند.خدادادی در پایان سخنان خود، با تأکید بر اهمیت کشت جو در تربت جام گفت: با توجه به جمعیت بالای دام در این شهرستان، جو نقش حیاتی در تأمین خوراک دام و تولید فرآوردههای دامی ایفا میکند و از این رو، حمایت از کشاورزان جوکار از اهمیت ویژهای برخوردار است.
ارسال نظرات