

به گزارش روابط عمومی بهزیستی هرمزگان ؛ معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور ظهر امروز ضمن حضور در جمع اعضای انجمن ضایعات نخاعی استان و بازدید از فروشگاه دائمی صنایع دستی این انجمن گفت: توانبخشی خدمات جبرانی نیست.
رئیس سازمان بهزیستی کشور افزود: به طور جدی خدمات توانبخشی در پهنه خدمات از راه دور و مجازی به خصوص در مناطق صعب العبور مد نظر است.
سید جواد حسینی، با بیان اینکه مجموعه انجمن ضایعات نخاعی بسیار مدرن است، عنوان کرد: استاندار و نماینده ولی فقیه در هرمزگان حمایت های ویژهای از اداره کل بهزیستی استان دارند.
حسینی، خاطرنشان کرد: قبول داریم که مقوله سلامت جامعه بسیار مهم است اما با این وجود میزان اعتبار بهزیستی ۲۰ درصد است در حالیکه سهم اعتبار بهداشت ۸۰ درصد است.
معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به مراحل سلامت مطرح کرد: ابتدا درمان در جامعه مد نظر است و زمانی که درمان و پیشگیری ناکام بماند به خدمات توانبخشی توجه می شود در حالیکه باید تمام این مراحل در یک خط پیوسته باشد.
ارسال نظرات