السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۷۰۲۸۷
سه‌شنبه، ششم خرداد 1404،

دیدار مردمی مدیرکل کمیته امداد استان تهران در رودبارقصران و لواسانات برگزار می‌شود

سه‌شنبه، ششم خرداد 1404، برنامه دیدار مردمی سیدابوالفضل پرپنچی، مدیرکل کمیته امداد استان تهران در رودبارقصران و لواسانات برگزار خواهد شد.
يکشنبه ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۳

به گزارش بازارکار از پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، رضا علی شیری، رئیس اداره روابط عمومی و اطلاع‌رسانی کمیته امداد استان تهران با اعلام این خبر گفت: در ادامه سلسله برنامه‌های دیدار مردمی، مدیرکل کمیته امداد استان تهران روز سه‌شنبه 6 خرداد 1404، از ساعت 8 الی 10 صبح در محل اداره کمیته امداد رودبارقصران و لواسانات واقع در میدان لشکرک، به سمت فشم، زردبند، بن‌بست بنفشه، پلاک 3، حضور خواهد داشت و آماده پاسخگویی به مددجویان و شهروندان است.
وی افزود: این برنامه با هدف تکریم ارباب رجوع و رسیدگی به درخواست‌های خدمت‌گیرندگان، به صورت هفتگی در روزهای سه‌شنبه هر هفته در یکی از ادارات اجرایی استان برگزار می‌شود.
شیری در پایان خاطرنشان کرد: شهروندان و مددجویان تحت حمایت برای اطلاع از زمان و محل حضور مدیرکل کمیته امداد استان تهران در مناطق مختلف، می‌توانند به پورتال کمیته امداد به نشانی tehran.emdad.irمراجعه کنند.

ارسال نظرات